The wishlist name can't be left blank

10 syytä valita Aubrey luonnonkosmetiikka

Aubrey yhdysvaltalaista luonnonkosmetiikkaa yli 45 vuoden kokemuksella

1. YLI 45 VUODEN KOKEMUS LUONNONMUKAISESTA KOSMETIIKASTA. Aubrey® on Yhdysvaltalainen luonnonkosmetiikkan edelläkävijä yli 45 vuoden kokemuksella.

 

2. QAI:N, BDIH:N SERTIFIOIMA LUOMUTUOTTEIDEN JALOSTAJA. Aubrey® oli ensimmäinen kosmetiikkavalmistaja, jolle myönnettiin luomutuotteiden jalostajan sertifikaatti vuonna 1994. Aubrey käyttää sertifioituja luomuainesosia tuotteiden valmistuksessa.

 

3. LUONNONMUKAISET AINEOSAT OVAT PAREMPI VAIHTOEHTO HIUSTEN JA IHON HYVINVOINTIIN. Petrokemikaalien ja synteettisten ainesosien pitkäaikaisia vaikutuksia ympäristöön ja kehoon ei vielä tunneta. Aubrey sitoutuu käyttämään luonnollisia aineosia, joiden turvallisuus ja tehokkuus on testattu sekä tutkittu perusteellisesti.

4. KOKONAISVALTAINEN TUOTESARJA Aubrey® tarjoaa laajan valikoiman luonnonmukaisia ihon-, vartalon- ja hiustenhoitotuotteita.

5. 100%:N TYYTYVÄISYYSTAKUU. Aubrey® tarjoaa 100%:n tyytyväisyystakuun, mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen.

6. YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISET TUOTTEET. Aubreyn® tuotteet ovat täysin biohajoavia. Aubrey® käyttää tuotteiden pakkaamiseen kierrätettävää pakkausmaterjaalia ja mahdollisimman paljon kierrätettävää muovia (HDPE). Aubreyn uudet toimitilat Floridan Tampassa, Yhdysvalloissa on LEED -sertifioidut. 

7. REILUT HANKINTATAVAT. Aubreyn® hankkii kasviperäiset ainesosat eettisesti reilun kaupan menetelmiä noudattaen.

8. KÄSINVALMISTETUT TUOTTEET. Aubreyn® tuotteet valmistetaan käsityönä pieninä, korkeintaan 190 litran erinä tuotteiden tuoreuden varmistamiseksi.

9. LAATUA KOHTUUHINNALLA. Aubreyn® mielestä tuote on vain niin hyvä kuin mitä siihen käytetyt raaka-aineet ovat. Tästä syystä Aubrey® käyttää vain laadukkaimpia luonnonmukaisia ja luomuainesosia kyetäkseen tarjoamaan tuotteita parhaaseen hintaan.

10. EI ELÄINKOKEITA. Aubrey® ei testaa tuotteitaan eläimillä eikä hyväksy eläinkokeita tuotteiden kehittämisessä.