Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank

Valikoimastamme maahantuomamme Radicon luomusertifioidut kasvivärit ja hiustenhoitoyrttijauheet kampaamon ammattilaisille ja ammattioppilaitoksille 1 kg pakkauksissa. Radico Organicilta laaja valikoima luomusertifioituja ayurveda yrttijauheita.

Ayurvedan yrttejä on käytetty Itämaissa hiusten värjäämiseen, puhdistamiseen, hiusten hoitoon sekä päänahan hoitoon jo vuosituhansien ajan. Nykyisin on kasvien hoitavia ominaisuuksia tutkittu ja vahvistettu myös tieteellisissä tutkimuksissa. Radicon yrttijauheista löydät luonnonmukaisen ratkaisun esimerkiksi hiusten lähtöön, hilseen hoitoon, kaljuuntumiseen tai muihin hiusongelmiin.

Radico kasvivärejä ja hiustenhoitojauheita on helppoa käyttää. Lisätään vain vesi. Lue lisää Radico kasvivärisarjasta täällä. Radico Organic on Suomen ekokampaajien suosima kasveista ja yrteistä valmistettu Ecocert-luomusertifioitu turvallinen hiusvärisarja, joka värjää hiuksia vahingottomatta ja kuivattamatta. 

Radicon kasvivärit ovat käytössä opetustuotteina ekokampaajakouluissa kautta maan ja ammattioppilaitoksien perusopetuksessa. Mikäli olet kiinnostunut Radicon tuotteista kampaamonkäyttöön tai kouluun, ole hyvä ja luo ammattilastili täällä tai ota yhteyttä. Kasviväri koulutukset ja ayurveda-yrttien koulutukset löydät täältä.

Lue lisää Radico kasvivärisarjasta täällä

Tutustu tai osoksille täältä: 

Radico Colour Me Organic 500 g

Radico Organic hiustenhoito- ja värijauheet 500 g

Radico Colour Me Organic 1 kg

Värjaavät ja hoitavat kasvijauheet 1kg

Värjaavät ja hoitavat kasvijauheet 1kg
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

10 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

10 tuotetta

per sivu