Aubrey luonnonkosmetiikka

Aubrey käsityönä valmistettu luomukosmetiika

Aubrey-Organics on Yhdysvaltalaninen luonnonkosmetiikkan valmistaja yli 45 vuoden kokemuksella

Aubrey-Organics on Yhdysvaltalainen luonnonkosmetiikkan valmistaja. Yritys on perustettu vuonna 1967. Jos et ole vielä kuullut Aubreysta, nyt sinulla on mahdollisuus perehtyä siihen, miten luonnon kasvipohjaiset ainesosat auttavat huolehtimaan hiuksista ja ihosta. Mikäli Aubreyn tuotteet ovat sinulle jo tuttuja, tiedät myös Aubreyn perusteellisesta sitoutumisesta puhtaiden, kokonaisvaltaisten ja kemiallisia aineosia sisältämättömien tuotteiden valmistukseen. Kaikissa Aubrey -luonnonkosmetiikan tuotteissa käytetään Pupumerkkiä, joka on eläineettisen kosmetiikan tunnus. 

Aubrey Organics kaikki tuotteet sopivat naisille miehille ja lapsille

Aubreyn missiona on tarjota laadukkaita luonnonkosmetiikkatuotteita koko perheelle

Aubreyn missiona on tarjota luonnonmukaisia, turvallisia ja tehokkaita tuotteita ihon-, vartalon- ja hiustenhoitoon. Aubrey valikoimasta löydät yli 150 tuotetta koko perheelle.

Raaka-aineet ovat Aubrey tuotteiden valmistuksessa ehdottoman tärkeitä. Aubrey käyttää vain laadukkaimpia ja puhtaimpia raaka-aineita tuotteissaan. Raaka-aineet hankitaan eri puolilta maailmaa reilun kaupan periaatteella. Kaikki tuotteissa käytetyt aineosat testataan puhtaudelle ja tehokkuudelle asetettujen vaatimusten täyttymisen varmistamiseksi. Aubreyn luonnonkosmetiikkatuotteet valmistetaan perinteiseen tapaan käsin, pieninä korkeintaan 190 litran erinä tinkimättömän laadun varmistamiseksi. Valmistusta valvotaan tarkasti. 

Aubrey luonnonmukaiset hiustenhoitotuotteet

Aubreyllä yhdistetään perinteet ja uusin teknologia

Aubrey visiona on tarjota kuluttajille puhtaita, sertifioituja ja toimivia tuotteita. Tavoitteena on käyttää perinteitä ja uutta teknologia, jotka yhdistettynä tarjoisivat kuluttajille ja koko perheelle turvallisia ja puhtaita koko perheelle sopivia tuotteita. Tutustu Aubrey tuoteselosteisiin ja ainesosaluetteloon ja löydät niistä vain parhaimpia yrttejä sekä kasviuutteita luonnollisessa muodossaan. Aubreyn tuotteissa ei käytetä synteettisiä lisäaineita tai kemiantuotteita. Aubrey tuotteet ovat täysin ympäristöystävällisiä ja biohajoavia. Aubrey-Organics on listattu Suomen Eläinsuojeluliitto Animalian eläinkokeettoman kosmetiikan listalla. Useat Aubrey luonnonkosmetiikkan tuotteet sopivat vegaaneille. Vegaaneille sopivissa tuotteissa käytämme Vegan -merkkia. Aubrey on hyväksytty Pro Luonnonkosmetiikkayhdistyksen jäsen. Lue lisää.Valmistajan sivuille pääset www.aubrey-organics.com