Aubrey on toiminut Tampassa Floridassa vuodesta 1967. Vuonna 2015 Aubrey muutti uusiin toimi- ja tuotantotiloihin. Aubrey valmistuslaitokselle on myönnetty kansainvälinen LEED-sertifikaatti. Aubrey tarjosi mahdollisuuden kurkata heidän toimitiloihin. LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) on yksi maailman tunnetuimmista ja nopeimmin yleistyvistä rakennusten ympäristöluokituksista. LEED-sertifiointi on kolmannen osapuolen ja riippumattoman, US Green Building Councilin (USGBC), myöntämä sertifiointi. Aubrey tarjosi mahdollisuuden kurkata heidän toimitiloihin.

Aubrey

Kestävä kehitys ja rakentamien Suomessa

Suomessa käytetyimpiä rakennusten ympäristöluokituksia ovat kotimaassa laadittu PromisE sekä kansainvälisesti käytössä olevat BREEAM ja LEED. Näiden lisäksi maailmalla on runsaasti joko paikallisia tai alueellisia luokitusjärjestelmiä. Laajojen ympäristöluokitusten lisäksi käytössä on vain joihinkin osa-alueisiin keskittyviä arviointityökaluja, kuten EU:n alueella Rakennusten energiatodistus, Suomessasisäilmaluokitus tai Taloyhtiön kuntotodistus.

Kaupalliset luokitustyökalut -toimikunta edistää rakennusten ympäristöluokitusten käyttöä Suomessa ja tarjoaa puolueetonta tietoa eri sertifikaattien käytöstä, hyödyistä ja potentiaalista. Toimikunta myös osallistuu sertifikaattien kehitystyöhön tuomalla esiin lainsäädäntömme ja ilmastomme vaikutuksia sekä rajoitteita työkalujen soveltamisessa Pohjoismaissa.