Olin viime kesällä heinäkuussa 2014 asiakaskäynnillä tapaamassa kosmetologiyrittäjää Heidi Lönnqvistia Heidin Kauneuskellarissa, Tuusulassa. Heidi on käyttänyt Aubreyn ihonhoitotuotteita hoitolakäytössä vuoden alusta lähtien ja tuoterepertuaari on siitä lähtien kasvanut lähes koko valikoimaa kattavaksi. Päätimme Heidin kanssa järjestää asiakasilta, jossa kerrotaan luonnonkosmetiikasta yleisesti, esitellään Aubreyn ja Kivvi luonnonkosmetiika tuotteet ja toimintafilosofia, tehdään pienimuotoisia hoitoja, arvotaan tuotteita sekä kokeillaan ja fiilistiellään tuotteita.

Heidi valitsi paikaksi idyllisen Gustavelund kokoushotellin Tuusulassa,  Tuusulanjärven rannalla. Kesällä on hotellin terassilta aivan mahtavat näköalat kauniille järvelle. Asiakastilaisuus pidettiin 23.10.2014
Oli hienoa, että tilaisuuteen saapui pimeänä lokakuisena iltana 26 henkeä. Kaikille osallistujille jaettiin saapuessaan tervetuliaispaketti, joka sisälsi Aubrey tuotenäytteitä ja Kivvin esitteen.

Kiinnostus luonnonkosmetiikkaan on yleisesti suuri. Sen ovat osoittaneet lukuisat viimeaikaiset tilaisuudet, joihin olen osallistunut. Aloitimme tilaisuuden johdanto – osuudella, jossa allekirjoittanut esitteli lyhyesti luonnonkosmetiikan ja perinteisen kosmetiikan eroja ja luonnonkosmetiikan käytön etuja. Tämän jälkeen esittelin lyhyesti Aubreyn ihonhoitolinjojen pääpiirteet ja käyttökohteet.

Ne, joille Aubrey ei ole ennestään tuttu kerrottakoon lyhyesti, että kyseessä on Yhdysvaltalainen sertifioidun luonnonkosmetiikan valmistaja, joka valmistaa tuotteita yli 45 vuotta. Tuotteita myydään maailmanlaajuisesti yli 4500 jälleenmyyjän kautta. Tuotteissa käytetään luomuviljeltyjä raaka-aineita, jotka hankitaan reilun kaupan puitteessa maailmanlaajuisesti kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Kivvi on latvialainen nuorehko sertifoidun luonnonkosmetiikan valmistaja. Kivvin tuotteissa käytetään luomuviljeltyjä villi- ja viljeltyjä marjoja, öljyjä ja yrttejä. Jokainen tuote on höystetty luomukiivisiemenöljyllä.

 

Aubrey logo

Seuraavaksi Heidi kertoi Aubrey luonnonkosmetiikan tuotteiden käytöstä hoitolassa. Vaikka Aubrey tuotesarja ei ole kehitetty varsinaisesti hoitolakäyttöön, ovat tuotteet soveltuneet myös siihen tarkoitukseen erittäin hyvin, Heidi toteaa. Erityisesti mainittakoon Aubrey EveryDay Basics, Age-Defying ja Calming Skin Therapy ihonhoitolinjat.

Aubrey-Age Defying ihonhoitolinja sopii Heidin mielestä suomalaiselle pintakuivalle sekaiholle erinomaisesti. Erityisesti Age-Defying kasvoseerumi on ykkösjuttu tähän aikaan vuodesta. Vaikka pullon koko on 10 ml, yksi tippa riittää koko kasvojen alueelle. Siis yksi tippa riittää!

Ärtyneelle ja punoittavalle iholle Heidi suosittelee Calming Skin Therapy ihonhoitolinjan tuotteita. Aubreyn eri ihonhoitolinjojen tuotteita voi myös sekoittaa keskenään, silloin saadaan itselleen sopiva lopputulos. Heidin mielestä Aubreyn tuotteiden vahvuus on selkeys, tehokkuus ja hyvä hinta/ laatu suhde. Jenkkien korkeat laatukriteerit näkyvät tuotteiden pakkauksissa ja sisällöissä.

Tilaisuuden lopussa arvottiin osallistujien kesken kaksi tuotepakettia ja kaksi lahjakortti Heidin Kauneuskellariin.

 

Tilaisuuden lopussa oli kaikilla osallistujilla mahdollisuus kokeilla tuotteita, ottaa mukaan tuotenäytteitä, varata Heidiltä aikaa hoitolaan ja tilata tuotteita kotikäyttöön.

Kivvin vartalomarmeladit herättivät erityisen paljon kiinnostusta. Sheavoi (karitevoi) -pohjainen ravitseva vartalovoide on hyvin imeytyvä, riittoisa ja raikkaan tuoksuinen. Tuoksuvaihtoehtoina löytyy bergamotto & litsi, sitruuna & minttu, helokki ja appelsiini & vanilja. Sanottakoon tässä, että vartalomarmeladeista löytyy myös mainiot 15 ml matkakoot.
Ja miksikö Kivvin vartalomarmeladi sanotaan marmeladiksi? No ensiksi siksi, että se sisältää luomuaineksia ja ovat turvallisia syötäväksi. Toiseksi, vartalomarmeladit ovat herkullisen syötävän tuoksuisia. Allekirjoittaneen oli ihan pakko maistaa vartalomarmeladia I Love Me messujen aikana. Todettakoon, että ei se mitään makuelämystä tarjonnut, mutta näin periaatteessa, ihan jees! ystäväni käytti vartalomarmeladia kosteuttamaan huulia. Siihenkin tuote sopii aivan mainiosti, vaikka Kivvillä on myös ihan omat huulimarmeladit.

Kivvi vartalonkuorintavoiteet

Heidin Kauneuskellarin osoite: Kalliopohjantie 11A, Tuusula.

Ajan voi varata kätevästi puhelimessa 045 8527335.

Kaikki edellä mainitut tuotteet voi ostaa Heidin Kauneuskellarista. Heidi on tuotteiden asiantuntija, joten häneltä voit rohkeasti pyytää apua sopivan tuotteen valinnassa. Tutustu myös waku-organicsin uuden verkkokaupan valikoimaan.

Olitko sinä kenties tilaisuudessa? Haluaisitko että vastaava tilaisuus järjestettäisiin sinun paikkakunnallasi?