I Love Me Luonnollisesti 2014 messu on siis takana. Tänä vuonna oli messuilla kävijöitä enemmän kuin viime vuonna ja se näkyi myös asiakasvirroissa. Viikonlopun aikana kokonaisuudessa vieraili yli 43 000 kävijää. Asiakkaiden pyynnöstä otettiin tänä vuonna käyttöön Luonnollisesti alue, jossa oli esillä luonnonmukaista sertifioitua kosmetiikkaa, hyvinvointihoitoja ja tietysti luomuruokaa!

Messuosastollamme oli pääteemana luonnonmukainen hiustenhoito. Esillä olivat Aubrey-Organics uudet shampoot ja hoitoaineet, muotoilutuotteet ja Radico Colour Me Organic luomukasvivärit. Lauantaina messuosastollamme vierailivat ekokampaamo Pinkki Paplarilta Anita ja Hanna. Halukkaille tehtiin vintage -tyylinen kampaus Aubrey muotoilutuotteilla. Tytöt piristivät osastoamme aurinkoisella olemuksella, jakoivat messuvieraille tietoa luonnonmukaisesta hiustenhoidosta ja kasvivärjäyksestä sekä auttoivat uusien hiustenhoitotuotteiden esittelyssä.

AubreyRadico Colour Me

 

Island Naturals shampoo ja hoitoaine ovat trooppisen ja miellyttävän mango ja kookostuoksun sekä hoitavien ominaisuuksien vuoksi ylivoimaisesti löytänyt tiensä asiakkaiden sydämiin. Toisaalta syksyllä ihmisten hiukset muuttuvat taas rutikuiviksi ja sähköisiksi ja Island Naturals shampoo ja hoitoaine on juuri kuiville sähköisille hiuksille.

Sunnuntaine auttoi meitä Heidi Heidin kauneuskellarista. Heidi löysi messuilta hoitolaan myös monia uusia tuotteita kokeiluun.

Radicon uudet hiusten kasvivärit saivat osastollamme ylivoimaisesti eniten huomiota. Usealle messuvieraalle oli epäselvä, mikä ero on kaupan värillä ja kasvivärillä. Siksi saimme tehdä urakalla valmennustyötä!

Oli sydäntä lämmittävää kun lauantaina iltapäivällä saapuivat osastolle kaksi rouvaa, kummallakin kädessä viime vuonna messuosastoltamme ostamat kasvonaamio. Toinen Aubrey Age-Defying Aha naamio ja Calming Skin Therapy kasvonaamio. Molemmat naamiotuubit olivat täysin tyhjiä. Valitettavasti meillä ei ollut ihonhoitotuotteita mukana, mutta annoin kummallekin alennuskoodin uuteen verkkokauppaan ja toivottavasti he löytävät omat tuotteet uudelleen.

Kiitos myös kaikille osastolla vieraileville jälleenmyyjille ja asiakkaille. On todella kannustavaa tavata asiakkaita ja kuulla palautetta. 

Nähdään taas seuraavana vuonna I Love Me Luonnollisesti 2015 messuilla!

Seuraa käyttäjän Waku Organics taulua I Love Me Luonnollisesti messut Helsinki 17-19.10.2014 Pinterestissä.