Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
GYADA COSMETICS Volume Hairpray

GYADA Volume Spray tuuheuttava luonnonmukainen muotoilusuihke 120ml

GYADA COSMETICS Hair Mousse

GYADA Hair Mousse luonnonmukainen muotoiluvaahto 200ml

GYADA Anti-Frizz silottava luonnonmukainen muotoilusuihke 120ml

Gyada luonnonkosmetiikka sprayn innovatiivinen, tuore ja kevyt seos on suunniteltu sekä luonnostaan suorien että kiharien hiusten kähärämäisyyden sekä kurittomuuden että käsiteltyjen hiusten muotoiluun. Sen kasvi- ja biologisten uutteiden sekoitus sisältää hoitavia ja anti-staattisia ominaisuuksia, jotka auttavat pörröttymisen kanssa ilman hiusten rasvoittumista ja painavammaksi muuttumista, tehden tuotteesta välittömästi toimivan. Sen lisäksi se luo hiuksiin luonnollista kiiltoa suojellen niitä ulkoisilta tekijöiltä.

Silikoniton. Ftalaatiton. Biohajoava. Vegaani. 

19,70 €
Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
GC005

Käyttö: Suihkuta suoraan kuiville hiuksille tai käsiin ja levitä tasaisesti kunnes haluttu lopputulos on saavutettu. Hiussuihketta voidaan myös käyttää kosteisiin ja taputellen kuivattuihin hiuksiin ennen kuivausta. Ravista hyvin ennen käyttöä.

Aqua (Water)Sodium PcaPropanediolAloe Barbadensis Leaf Juice*, Calendula OffIcinalis (Calendula) Flower Extract*, Arnica Montana (Arnica) Flower Extract*, Arctium lappa (Burdock) root extract*, Malva Sylvestris Leaf ExtractPanthenolGlycerinPerfume (Fragrance)Sodium BenzoatePotassium SorbateCitric Acid
*from controlled organic agriculture

AIAB-certified 

Producer: Gyada Cosmetics, Italy

Write Your Own Review
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus
Voit olla kiinnostunut myÖs nÄistÄ tuotteista