The wishlist name can't be left blank
Heritage Store Orange Sweet Essential Oil 30ml

Heritage Store Appelsiiniöljy. eteerinen öljy 30ml

Heritage Store Rosmariini eteerinen öljy 30ml

Rosmariiniöljy on erinomainen öljy hiusten hoitoon. Rosmariini edistää hiusten kasvua, estää kaljuuntumista ja on erinomainen hoito kaljuuntumista vastaan. Kansanparannuksessa rosmariinia käytetään kivun lievittäjänä. Se lievittää stressiä, parantaa keskittymistä ja kohottaa mielentilaa. Rosmariiniöljy lisää verenkiertoa. Antiikin Kreikassa ja Roomassa rosmariinin ajateltiin vahvistavan muistia. 

19,90 €
Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
83271

Koostumus: Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Oil, rosmariini ölj.

Varoitus: tuote on vain ulkoiseen käyttöön.  Vältä kosketusta silmien kanssa. Pitää pois lasten ulottuvilta. Jos esiintyy ihon ärsytystä, punotuista tai kipua, lopeta tuotteen käyttö ja kysy neuvoa lääkäriltä. Suositellaan laimentamaan ennen käyttöä.

Rosmeriiniöljyn käyttö:

Klassinen rosmariiniöljy on aromaterapian olennainen vaikuttaja, mitä käytetään kosmetiikassa, hieronnoissa, ja hiustenhoidossa. Käytä öljyä, jos haluat raikastaa ympäristöä ja kohottaa kehon (sydämen) ja mielen energioita.

Rosmariiniöljyn käyttö hiustenhoidossa.

  1. Lisää muuama tippa rosmariiniöljyä shampoon joukkoon. Levitä shampoo hiuksiin ja päänahkaan. Anna vaikuttaa muutaman minuutin. Huuhtele.
  2. Hiero rosmariiniöljyä suoraan hiuspohjaan ja anna vaikuttaa n.30 min. Pesee shampoolla normaalin tpaan. 

Tuoksulyhty ja ilmanraikastaja: Käytä eteerisiä öljyjä hyvän ilmapiirin luomiseksi ja huoneilman raikastamiseksi esim. ilmankostuttajassa. Lisää vedellä täytettyyn tuoksulyhtyyn muutama tippa eteeristä öljyä. Voit lisätä myös muutaman tipan suihkepullon veteen ja sumuttaa hyvää tuoksua huoneeseen. Eteeristä öljyä voit pirskotella myös esim. lakanoille, matoille ja hiirenkoloihin. 

Suihku tai kylpy: Lisää mieltymyksesi mukaan 5-10 tippaa eteeristä öljyä 1 rkl:een kermaa tai liuosmaista neutraalia suihkusaippuaa. Käytä liuosta suihkussa, kylvyssä tai jalkakylvyssä ja helli itseäsi kuin läheisiäsikin. Kylpyaika 15 - 20 minuuttia. 

Vartaloöljy: Lisää mieltymyksesi mukaan muutamia (1-2) tippoja eteeristä öljyä yhteen ruokalusikalliseen (n. 5ml) neutraalia ihonhoitoöljyjä (esim. Aroma- perushierontaöljy, Frantsilan yrttihierontaöljy, Auringonkukan siemenöljy tai Viinirypäleen siemenöljy) Helli näin hieroen kehoasi ja mieltäsi. 

Sauna: Lisää 1 - 3 tippaa löylykauhalliseen vettä. 

Kasvojen kauneushöyrytys ja höyryhengitys: Lisää 2 - 3 tippaa eteeristä öljyä 1 - 2 litraan kuumaa vettä ja pidä kasvot pyyhkeen alla 2 - 3 minuuttia. Varo silmiä. 

Write Your Own Review
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus