Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
Heritage Store kylmäpuristettu manteliöljy 240ml

Heritage Store kylmäpuristettu manteliöljy 240ml

Heritage Store kylmäpuristettu viinirypäleensiemenöljy 240ml

Ikääntyvälle iholle ja hierontaan

Heritage Store kylmäpuristettu viinirypälesiemenöljy sisältää runsaasti polyfenoleja, ja sillä on erityisen voimakas antioksidatiivinen vaikutus, joka suojaa ihoa vanhenemisen merkeiltä, ympäristön haittavaikutuksilta ja vapailta radikaaleilta. Rypälesiemenöljy myös silottaa, vaalentaa ja kirkastaa ihoa. Öljy imeytyy nopeasti jättäen ihon pehmeäksi ihohuokosia tukkimatta. Viinirypäleensiemenöljy on myös erinomainen hajusteeton ja pehmeä hierontaöljy. 

16,50 €
Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
55555
  • Osta 2 hintaan 16,00 € /kpl ja säästä 3%

Viinirypäleensiemenöljyn käyttö

Käytä mainiota ja hoitavaa viinirypälesiemenöljyä pohjaöljynä öljysekoituksessa tai sellaisenaan. Kaada öljyä kämmenellesi, levitä iholle ja hiero kunnes öljy on imeytynyt tasaisesti ihoon. Käytä kylvyn ja suihkun jälkeen, jolloin ihohuokoset ovat lämpimät ja laajentuneet.

Viinirypäleensiemenöljyä voi käyttää myös hierontaöljynä, koska se antaa hyvää luistoa hierontaan.

Vinkki: Viinirypäleensiemenöljyyn voi sekoittaa mainiosti muutaman tipan eteeristä öljyä mieltymyksesi mukaan. Näin saat juuri Sinua miellyttävän hieronta- tai tuoksuöljyn, joka tuo pontta päivääsi ja iloa elämääsi.

INCI: Pure Grapeseed oil Punica granatum. 

Yli 50 vuoden ajan Heritage Store® brandi Yhdysvalloista tarjoaa perintöresepteihin ja huolella harkittuihin hoitomenetelmiin perustuvia holistisia terveyden ja kauneuden tuotteita.

Heritage Store missiona on edistää ihmisten henkistä, psyykkistä ja fyysistä terveyttä. Heritage Store® brandi korostaa puhtautta, laatua ja synergiaa noudattaen samalla tiukimpia tuotannon ohjeita tarjotakseen korkealaatuisia tuotteita. 

Heritage Store® tuotteet:

  • ovat ympäristöystävälliset
  • kestävästi hankittu
  • ei ole koskaan testattu eläinkokeilla

Valmistaja Heritage Store katso täältä

Write Your Own Review
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus