The wishlist name can't be left blank

Luonnonkosmetiikka huulivoiteet ja naamiot kosteuttavat, suojaavat ja ravitsvat herkkää huulten ihoa. Ne sisältävät huulten ihoa hoitavia luonnonmukaisia öljyjä ja uutteita kuten sheavoi ja arganöljy, jotka kosteuttavat ja pehmentää huulten ihoa. Huulista tulevat kauniin pehmeät ja hoidetut. Sopii kaikille ihotyypeille. tuotteet sopii vegaaneille. Eläinkokeettomat. Ei sisällä keinotekoisia tuoksuja. Biohajoavat. Valikoimassa Kivvi Cosmetics ja Gyada Cosmetics sertifioidut huulihoitotuotteet.

Huulienhoito

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Luettelo Ruudukko

3 tuotetta

per sivu
 1. GYADA volyymi/täyttävä kangasnaamio huulille Nro 3, 5ml
  Rating:
  0%

  Kaikille huulien tyypeille, erityisesti ikääntyvälle iholle

  Gyada luonnonmukainen huulinaamio sisältää täyttävää yhdistettä - botox-tyyppistä luonnollista kiinteyttävää heksapeptidi-yhdistettä ja hyaluronihappoa. LIP Patches- kangas on 100% selluloosa. Biohajoava kangas koostuu luonnollisista ja luomuraaka-aineista. Sopii kaikille huulille ennenaikaista ikääntymistä vastaan, myös täyttävä vaikutus. Koostuu täyttävistä ja turvottavista ainesosista. 

  Lisätietoja
 2. GYADA kosteuttava/ korjaava huulinaamio No. 1 15ml
  Rating:
  0%

  Gyada lunnonmukainen kangasnaamio huulille Kosteuttava yhdiste, pre-probioottinen yhdiste, hyaluronihappo, korte. LIP Patches- kangas on 100% selluloosa. Biohajoava kangas koostuu luonnollisista ja luomuraaka- aineista. Koostuu raaka- aineista, jotka syväkosteuttavat ja edesauttavat ihon omaa fysiologista tasapainoa. Sopiva kuiville ja halkeileville huulille.

  Lisätietoja
  6,90 €
 3. Kivvi Lip Bilberry huulimarmeladi mustikka 15ml
  Rating:
  100% of 100

  Kivvi Bilberry Lip luonnonkosmetiikka huulimarmelaadi sisältää huulten herkkää ihoa hoitavia luomuöljyjä ja uutteita. Huulimarmelaadi kosteuttaa, suojaa ja ravitsee. Luonnonmukainen sheavoi ja avokadoöljy kosteuttavat ja pehmentää huulten ihoa. Jojobaöljy vähentää juonteita. Tuoksu: houkutteleva mustikka. Sopii kaikille ihotyypeille. Käyttö: Levitä huulille aina tarvittaessa.

  Lisätietoja
  Normaali hinta 7,70 € Tarjoushinta 3,85 €
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Luettelo Ruudukko

3 tuotetta

per sivu