The wishlist name can't be left blank

Suunhoito

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Luettelo Ruudukko

4 tuotetta

per sivu
 1. Heritage Store Ipsab valkaiseva piparminttuhammastahna 120g
  Rating:
  0%

  Koko Ipsab™ in hampaiden puhdistusjauheen teho yhdessä hampaita vaalentavassa hammastahnassa! Edgar Cayce on suositellut Ipsab™ in perintöreseptejä koko suun terveydelle, sisältäen mm. piikkipuun kuorta, mitä käyttivät jo alkuperäiset amerikkalaiset (intiaanit) ja ayurvedan kulttuurikansat hampaiden hoitoon. Tuotteelle lisättiin villin risiinin kuoren vaalentava voima, piitä, ja suolan ja soodan tehokombo, jotka auttavat puhdistamaan hampaita ja ikeniä. Huolella valitut luomun fenkolin, bakulin, villin risiinin kuori ja mausteneilikan nupun uutteet edistävät ikenien terveyttä. Puhtaan piparmintun ja vihermintun uutteet raikastavat hengitystäsi. Ei sisällä parabeenejä, sulfaatteja, gluteenia, sakariinia, keinotekoisia väri- tai makuaineita eikä fluoria. Tehosta hymyäsi tällä monipuolisella luonnollisella valinnalla!

  Lisätietoja
  8,90 €
 2. Heritage Store Ipsab hampaiden puhdistusjauhe kaneli 113g
  Rating:
  0%

  Kokeile suuhygieniaan luonnon voimakasta suolan, soodan ja piikisaarnin kuoren yhteisvaikutusta. Piikisaarnin kuori on ollut perinteinen alkuperäisten pohjoisamerikkalaisten (intiaanien) hampaiden puhdistusaine.

  Lisätietoja
  8,95 €
 3. Heritage Store Ipsab hampaiden puhdistusjauhe piparminttu 113g
  Rating:
  0%

  Kokeile suuhygieniaan luonnon voimakasta suolan, soodan ja piikisaarnin kuoren yhteisvaikutusta. Piikisaarnin kuori on ollut perinteinen alkuperäisten pohjoisamerikkalaisten (intiaanien) hampaiden puhdistusaine. Se sopii myös diabeetikoille ja lapsille. Piparmintun makuinen.

  Lisätietoja
  8,95 €
 4. Heritage Store Ipsab Mouthwash Concentrate suun puhdistus tiiviste piparminttu 30ml
  Rating:
  0%

  Kokeile suuhygieniaan luonnon voimakasta suolan, soodan ja piikisaarnin kuoren yhteisvaikutusta. Piikisaarnin kuori on ollut perinteinen alkuperäisten pohjoisamerikkalaisten (intiaanien) hampaiden puhdistusaine. Tiiviste laimennetaan veteen. Piparmintun makuinen.

  Lisätietoja
  10,20 €
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Luettelo Ruudukko

4 tuotetta

per sivu