Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
Turbliss bioaktiivinen silottava ja kiinteyttävä kasvonaamio 180ml

Turbliss bioaktiivinen silottava ja kiinteyttävä kasvonaamio 180ml

Turbliss KLAAR syväpuhdistava naamio nuorelle iholle 60ml

Turbliss KLAAR syväpuhdistava naamio nuorelle iholle 60ml

Turbliss Klaar syväpuhdistava turvenaamio nuorelle iholle 180ml

Turbliss turvenaamio puhdistaa syvältä ja uudistaa ihon elastisuutta ja normalisoi talituotantoa. Hoitaa hellävaraisesti nuoren ja teinin herkkää ihoa, ongelmaihoa, akneihoa ja psoriaasista. Jättää ihon pehmeäksi ja estää epäpuhtauksien muodostumista. Nuorelle, teini-iholle ja ongelmaiholle. 

Normaalihinta 37,00 € Tarjoushinta 18,50 €
Saatavuus: Ei varastossa
Tuotekoodi
10251

Balneologista (hoitavaa) turvetta voidaan sanoa luonnonmukaiseksi huipputeknologiaksi. Sen alkuperäinen koostumus on erittäin rikas ja bioaktiivinen - humus-, fulvi- ja hymatomelaanihapot, orgaaniset mineraalit, lipidit, aminohapot, entsyymit, mikroelementit, fytoravinteet, antioksidantit ja rikki. Nämä bioaktiiviset aineet tunkeutuvat syvälle ihoon, palauttavat sen elastisuuden ja normaalin toiminnan. Turve on tehokas ikääntymistä estävä hoitotuote ja entsyymikuori, se puhdistaa ja tasapainottaa ongelmaista ihoa, lievittää psoriaasia ja ekseemaa, stimuloi ihon mikroverenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Turbliss -kasvonaamio on oikein käytettynä syväpuhdistava ja syvästi kosteuttava. Humiinihappo on tarpeeksi vahva hapettumisprosessin kääntämiseksi ja selluliitin vähentämiseksi.

Turbliss turvenaamion käyttö

Naamion käytön tärkein edellytys on pitää se kosteana iholla. Turpeen ei saa antaa kuivua iholla, koska humiini molekyylit muuttuu hydofobiseksi eli vettä hylkiviksi ja eivät enää reagoi ihon kanssa.

Kosteuta puhtaat kasvot vedellä ja laita paksu kerros naamiota, välttäen silmien ja huulien ympärystä. Naamio ei saa kuultaa läpi!

Anna naamion vaikuttaa herkällä iholla 5 minuuttia muussa tapauksessa 10 minuuttia. Vartalolla ja hiuksissa naamiota tulisi käyttää max. 20 minuuttia.

Kosteuta naamiota Turbliss turvevedellä tai tavallisella vedellä, välttääkseen naamion kuivumista!

Poista naamio kostealla pyyhkeellä tai huuhtele vedellä.
Mikroverenkierto paranee, joten siitä johtuva punoitus naamion jälkeen on täysin normaali. Punoitus lähtee kasvoilta noin 20 – 45 min päästä.

Käytä 1-3 kertaa viikossa

Kaikki jälkikäsittelyt toimivat paremmin turvenaamion jälkeen, koska iho on syvästi puhdistettu ja huokoset mahdollistavat hyödyllisten aineiden imeytymisen paremmin ja syvemmälle.

Ainesosat inci: Balneological Peat (luonnonmukainen) 

Valmisaja: Turbliss

Kirjoita arvostelu
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus