Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank

Kasvivärin käyttöohjeet

Radico Colour Me Organic kasvivärin käyttöohje

Radico Colour Me Organic -kestoväri ei värjää pysyvästi ihoasi ja peseytyy pois monista kankaista. Se voi silti värjätä työtason tai –pöydän, joten suojaa työpinnat huolellisesti ja käytä pakkauksen mukana oleviä hanskoja. Jos väriseosta joutuu vaatteillesi, tai muille kankaille, pyyhi seos pois kankaalta heti, huuhtele alue, lisää tarvittaessa tahranpoistoainetta ja pese kangas.

Sekoitus

 1. Kuumenna 3 desilitraa vettä (kuumaa, noin 70 asteista).

 2. Tyhjennä värijauhepussin sisältö isoon EI-METALLISEEN* kulhoon. Kaada 1½ desilitraa kuumaa vettä, vähän kerrallaan värijauheen sekaan, jatkuvasti sekoittaen EI-METALLISELLA* lusikalla tai lastalla. On tärkeää, että seos on tasaista ja seoksessa ei saa olla paakkuja. Paakut estävät levitysvaiheessa värin kiinnittymistä hiuksiin. 

 3. Lisää vettä tarvittaessa vähitellen ja jatka sekoittamista, 2,5-3 desilitraa vettä riittää. Seoksen tulisi olla pehmeää ja paksua kuin jugurtti, mutta hieman rakeinen. 

Levitys

Color Me Organic -kestoväri tulee levittää puhtaisiin hiuksiin. Anna seoksen jäähtyä ja pue kumihanskat. Älä jätä kasviväriä "tekeytymään", vain käytä se heti. Kasviväri on suunniteltu käytettäväksi heti. 
 1. Käytä levityksessä pakkauksen mukana olevaa tai omaa EI-METALLISTA* sivellintä

 2. Harjaa hiuksesi.

 3. Aloita levitys hiustyvestä. Tee jakaus ja levitä väriseosta hiuksiin.

 4. Levitä loput seoksesta hiusten pituuksiin ja latvoihin. Hiero kevyesti hiuksia siten, että väriseos imeytyy kunnolla.

 5. Pue suojapäähine (sisältyy pakkaukseen).

 6. Anna vaikuttaa vähintään 60 minuuttia. 

Pesu

 1. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä, kunnes huuhteluvesi on kirkasta. 

 2. Tarvittaessa käytä shampoota. Aubreyn Rosa Mosqueta® -shampoo sopii täydellisesti kaikille hiustyypeille. Pesu ei haalista hiusväriä.

 3. Levitä tarvittaessa hoitoainetta. Huuhtelee.

 4. Kuivaa hiukset ja muotoile kuten normaalisti.

 5. Pese shampoolla vasta 1-3 päivän kuluttua

*TÄRKEÄÄ: älä käytä metallisia astioita tai välineitä, kun sekoitat tai levität kasviväriä. Metalli voi aiheuttaa kemiallisen reaktion yrttien kanssa ja voi johtaa muutokseen värin lopputuloksessa.

Katso myös sävytesti ja allergiatestin ohjeet

Täältä Usein kysytyt kysymykset

.

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-15 / 22

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-15 / 22

Sivu
per sivu