The wishlist name can't be left blank

Luonnonkosmetiikkan edut

Luonnonkosmetiikan edut

Luonnon ainesosat ihon, hiusten ja vartalon hyvinvointiin

Ihon, hiusten ja vartalon hyvinvointi

Valitsisitko luonnonmukaiset kauneustuotteet mikäli tietäisit tämän:

  • Luonnonmukaiset ja luomusertifioidut kauneustuotteet hoitavat ja suojaavat ihoa, hiuksia ja vartaloa luonnon ainesosilla.
  • Luonnonmukaiset tuotteet ovat ylellisiä ja tehokkaita.
  • Ihon kautta imeytyy verenkiertoon jopa 64 % ainesosista. Ei ole samantekevää, mitä tuotteita käytät
  • Voit tukea luonnollisia arvoja käyttämällä uusiutuvaa energiaa, kierrätettäviä tavaroita, tukemalla luomuviljelijöitä, syömällä paikallista luomuruokaa ja käyttämällä kierrätyspaperia.
  • Suurin osa tavanomaisista kauneustuotteista sisältää synteettisiä ainesosia ja terveydelle haitallisia kemikaaleja jotka imeytyvät ihon kautta verenkiertoon.
  • Monien synteettisten ainesosien epäillään aiheuttavan allergisia reaktioita, hormonaalisia toimintahäiriöitä ja lukuisia muita terveyshaittoja.

Sertifioitu luonnonkosmetiikka on turvallinen koko perheelle

Turvallinen kosmetiikka ilman synteettisiä aineita koko perheelle

Monet ihmiset käyttävät ruokavaliossaan mahdollisimman paljon luomuruokaa, koska eivät halua altistua haitallisille torjunta-aineille ja kemikaaleille. Samasta syystä miljoonat asiakkaat ovat vaihtaneet luonnonmukaisiin sertifioituihin ihon-, hiusten- ja vartalonhoitotuotteisiin. Asiakkaamme arvostavat tehokkaita luonnonmukaisia kauneustuotteita, jotka eivät sisällä terveydelle haitallisia synteettisiä ainesosia. Waku Organics tarjoaa turvallisia luonnonmukaisia tuotteita ilman synteettisiä ainesosia.

Moni nainen vaihtaa luonnonmukaiseen elämäntapaan ollessaan raskaana, koska haluaa suojella syntymätöntä lastaan haitallisilta ympäristömyrkyiltä. Toivomme niitä äitejä pysymään terveellisissä tottumuksissa, koska lapsi ja perhe välittävät äidin terveydestä ja äidit haluavat näyttää kauniilta ja huolitellulta. Ei ole koskaan liian aikaista tai myöhäistä aloittaa luonnonmukaisten kauneustuotteiden käyttö!

Luonnonkosmetiikka on ympäristöystävällinen ja ei rasita luontoa

Ympäristöystävällinen kosmetiikka

Luonnonkosmetiikka on ympäristöystävällistä ja säästää luontoa. Esimerkiksi aurinkovoiteissa käytettävät synteettiset ainesosat aiheuttavat pysyvää vahinkoa merien koralliriutoille. Vuosittain aurinkovoidetta huuhtoutuu mereen uimareiden ja vesikylvystä nauttivien mukana 4-6 tonnia. Useat aurinkovoiteiden sisältämät synteettiset ainesosat tuhoavat tai vahingoittavat meren kasvillisuutta sekä merenalaista elämää.

Tekniikka ja Talous -lehden tutkimuksen mukaan tavallisten aurinkovoiteiden kemikaalit ovat mahdollisesti jopa ympäristöuhka. Lue lisää täältä.

Vuonna 2008 National Geographicin tutkijat Marche yliopistossa Italiassa testasivat useita markkinoilla olevia aurinkovoiteita. Kaikki testatut aurinkovoiteet sisälsivät neljää synteettistä ainesosaa, parabeenia, benzophenonia, sinnamaattia ja metuulibensoaatin johdannaisia. Kaikki edellä mainitut kemikaalit vaikuttavat merkittävästi vesistöjen hyvinvointiin.