Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank

Maksutavat Waku-Organics.fi verkkokaupassa

Maksutavat - Waku-Organcis verkkokauppa

Meiltä voit ostaa turvallisesti! Waku-Organics tarjoaa yleisimmät maksutavat turvallisuudesta tinkimättä. Ostoskorissamme on 128-bittinen SSL-suojaus. Emme tallenna tai säilytä asiakkaiden pankki- ja luottokorttien numeroita. 

Lasku Yrityksille ja yhteisöille

Käytämme laskutusmuotona pääsääntöisesti ennakkolaskua. Kouluille tarjoamme verkkolaskua sekä laskutusta perinteisellä tavalla. 

Maksu pankkipainikkeilla

MakeCommerce maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. 

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä maksunvälittäjällä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.