The wishlist name can't be left blank

Miten Turbliss turvekosmetiikka toimii

Turbliss turvekosmetiikka

Kosmeettinen turve on puhdas suon kasvien voima, joka on kypsynyt maassa vuosituhansia.

Sen alkuperäinen koostumus on äärimmäisen rikas ja bioaktiivinen.

Nämä bioaktiiviset aineet tunkeutuvat syvälle ihoon, palauttavat elastisuuden ja ihon normaalin toiminnan. (Humus, fulvoottiset hapot, hymatomelaanhapot, epäorgaaniset mineraalit, lipidit, aminohapot, entsyymit, mikroelementit, fytotensiinit, antioksidantit ja rikki)

  • Turve on tehokas anti-age hoito, sekä entsyymi kuorinta.
  • Se on syväpuhdistava ja tasapainottaa ongelmallista ihoa.
  • Lievittää psoriaasia ja ekseema.
  • Stimuloi ihon mikroverenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

Kaikki Turbliss naamiot ovat syväpuhdistavia ja syvästi kosteuttavia.

Hyaluronihappo on ihon elastisuuden, kosteuden ja terveyden keskeinen tekijä. Humiiniaineet auttavat pidentämään humiinihappomolekyylien elinkaarta, mikä hidastaa ryppyjen muodostumista ja kosteuden menetystä iholla.

Turbliss turvekosmetiikan käyttö

Naamion käytön tärkein edellytys on pitää se kosteana iholla. Turpeen ei saa antaa kuivua iholla, koska humiini molekyylit muuttuu hydofobiseksi eli vettä hylkiviksi ja eivät enää reagoi ihon kanssa.

  Kosteuta puhtaat kasvot vedellä ja laita paksu kerros naamiota, välttäen silmien ja huulien ympärystä. Naamio ei saa kuultaa läpi!

Anna naamion vaikuttaa herkällä iholla 5 minuuttia muussa tapauksessa 10 minuuttia. Vartalolla ja hiuksissa naamiota tulisi käyttää max. 20 minuuttia.

Kosteuta naamiota Turbliss turvevedellä tai tavallisella vedellä, välttääkseen naamion kuivumista!

Poista naamio kostealla pyyhkeellä tai huuhtele vedellä.
Mikroverenkierto paranee, joten siitä johtuva punoitus naamion jälkeen on täysin normaali. Punoitus lähtee kasvoilta noin 20 – 45 min päästä.

Käytä 1-3 kertaa viikossa

Kaikki jälkikäsittelyt toimivat paremmin turvenaamion jälkeen, koska iho on syvästi puhdistettu ja huokoset mahdollistavat hyödyllisten aineiden imeytymisen paremmin ja syvemmälle.

Turbliss valmistajan sivuille päästet täältä