The wishlist name can't be left blank

Kivvi Pyrus Cydonia luonnonkosmetiikka ihonhoitolinjan salaisuus piilee kvitteniuutteessa. Kvitteniä voisi kutsua Baltian C-vitamiinin lähteiden kuningattareksi. Kvitteniuutte sisältää runsaasti vitamiineja ja mineraaleja, se kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa täydellisesti. Pyrus Cydonia Linea -tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille. Ihonhoitolinjasta löydät kaikki päivittäiseen ihonhoitoon tarvittavat tuotteet. 

Kivvi luonnonkosmetiikka valmistetaan Latviassa ja tuotteet ovat inspiroidut pohjoisen metsien ja puutarhojen puhtaista marjoista. Siksi tuotteissa käytetää ruusunmarjan-, mustikan- karpalon- tyrnin- pihlajan ja monien muiden marjojen siemenöljyjä ja uutteita. Luonnonkosmetiikan sertifiointi tarkoittaa, että tuotteiden ainesosat ovat tarkistettuja ja tuotteen valmistuksessa käytetää kestävän kehityksen periaatteita. 

 • Sopii vegaaneille
 • Eläinkokeeton
 • Sopii herkkäihoisille
 • Ecocert-sertifioitu

Kivvi Cosmetics

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Luettelo Ruudukko

6 tuotetta

per sivu
 1. Kivvi Skin Renewals uudistava yövoide 50ml
  Rating:
  100% of 100

  Kivvi ylellinen kosteuttava yövoide ikääntymisen merkkejä vastaan. Tieteellisesti tehokaaksi todistettu koostumus parantaa ihon elastisuutta ja kimmoisuutta. Innovatiivinen Spring Vitality koostumus sisältää lumikello-, sahrami- ja narsissiuutetta, jotka edistävät ihon kollageenin ja elastiinin tuotantoa yön aikana. Silottaa ryppyjä ja tekee ihosta pehmeän ja nuorekkaan. Paremman lopputuloksen saavuttamiseksi käytä Kivvi Skin Renewals kasvojen pigmentointia vähentävää seerumia, uudistavaa kasvoseerumia sekä silmänympärysvoidetta.

  Lisätietoja
  Normaali hinta 42,60 € Tarjoushinta 21,30 €
 2. Kivvi vartalomarmelaadi bergamotti 120ml
  Rating:
  100% of 100

  Kaikille ihotyypeille

  Kivvi luonnonkosmetiikka vartalomarmelaadi kosteuttaa syvältä, ravitsee ja vahvistaa ihoa luonnonmukaisen sheavoin ja jojobaöljyn ansiosta. Sisältää ihoa pehmentäviä puhtaita pohjoisen metsien ja puutarhojen marjojen - mustikka- tyrni- ja pihlajamarjan uutteita. Sopii päivittäiseen ihonhoitoon. Bergamotin sitruksellinen raikas tuoksu. Vaikutus: Tekee ihon silkinpehmeäksi, kosteuttaa perusteellisesti ja saa aikaan kuulaan ja nuorekkaan ihon. Hidastaa ryppyjen muodostumista. Sopii kaikille ihotyypeille. Vegaani. Eläinkokeeton. Biohajoava. Ecocert-sertifioitu. 

  Lisätietoja
  Normaali hinta 18,90 € Tarjoushinta 9,45 €
 3. Kivvi Skin Renewals kuoriva PHA naamio 30ml
  Rating:
  100% of 100

  Kaikille ihotyypeille, erityisesti ikääntyvälle iholle

  Kivvi Skin Renewals on ylellinen lempeällä uuden sukupolven PHA-hapolla (laktobioninen happo) varustettu kuoriva kasvonaamio. Se on suunniteltu erityisesti kypsälle ja väsyneelle iholle, jossa on merkkejä ikääntymisestä sekä hehkun puutteesta. Sahramin, lumikellon ja narsissin elinvoimaiset uutteet tekevät ihosta sileän ja puhtaan. Uudistaa ihoa. Ecocert luomusertifioitu. Dermatologisesti testattu. Sopii vegaaneille.

  Lisätietoja
  38,70 €
 4. Kivvi vartalomarmeladi mustikka 120ml
  Rating:
  0%

  Kivvi Bilberry Body Marmalade vartalomarmeladi syväkosteuttaa, ravitsee ja vahvistaa ihoa luonnonmukaisen sheavoin ja jojobaöljyn ansiosta. Sisältää ihoa pehmentäviä puhtaita pohjoisen metsämarjojen mustikka- tyrni- ja pihlajamarjan uutteita. Sopii päivittäiseen ihonhoitoon. Mustikan tuoksuinen. Vaikutus: Tekee ihon silkinpehmeäksi, kosteuttaa perusteellisesti ja saa aikaan kuulaan ja nuorekkaan ihon. Hidastaa ryppyjen muodostumista. Käyttö: Hiero ihoon kevyesti pyörivin liikkein niin usein kuin haluat. Levitä kostealle iholle voimistaaksesi imeytymistä. Säilytä alle +25 astetta.

  Lisätietoja
  Normaali hinta 18,90 € Tarjoushinta 9,45 €
 5. Kivvi Skin Renewals uudistava päivävoide 50ml
  Rating:
  100% of 100

  Kaikille ihotyypeille

  Kivvi Anti-Age silottava päivävoide ikääntymisen merkkeihin sisältää tieteelliseti todistettuja ainesosia, jotka parantavat ihon elastisuutta ja kimmoisuutta. Innovatiivinen SPRING VITALITY -koostumus sisältää narsissi-, lumikello- ja krookoksen uutetta, joka edistää kollageenin ja elastinien tuotantoa, silottaa ryppyja sekä tekee ihosta pehmeämmän ja nuorekkaamman. Käytä aamuin kasvojen ja kaulan iholle. Paremman lopputuloksen saavuttamiseksi käytä Kivvi Skin Renewals kasvojen pigmentointia vähentävää seerumia, uudistavaa kasvoseerumia sekä silmänympärysvoidetta.

  Lisätietoja
  Normaali hinta 42,60 € Tarjoushinta 21,30 €
 6. Kivvi Skin Renewals uudistava kasvoseerumi 30ml
  Rating:
  100% of 100

  Kivvi Skin Renewals Rejuvenating Facial Serum on luonnonkosmetiikan yleellinen kevyt seerumi, joka hidastaa ihon ikääntymistä ja saa sen näyttämään nuorekkaammalta. Sisältää luonnonmukaisia sertifioituja tieteellisesti todistettuja ainesosia, jotka kiinteyttävät ja tekevät ihosta joustavamman. Edistää ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä silottaa juonteita. Lopputuloksena on kiinteämpi ja sileämpi iho. Kasvoseerumi sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle, ikääntyvälle ja sekaiholle.

  Lisätietoja
  Normaali hinta 39,60 € Tarjoushinta 19,80 €
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Luettelo Ruudukko

6 tuotetta

per sivu