Radico Colour Me Organic Caramel Blonde 1 kg

Radico Colour Me Organic Caramel Blonde kasviväri karamelliblondi 1kg

Radico Colour Me Organic Reddish Blonde kasviväri punablondi 1 kg

Radico Colour Me Organic Reddish Blonde 1kg

Radico Colour Me Organic Wheat Blonde vehnäblondi kasviväri 1kg

Radico Colour Me Organic on ayurvedisistä kasveista ja yrteistä valmistettu hiusten kestoväri kampaamon ammattilaisille. Hiusväri jättää hiuksiin luonnollisen viileän vehnäblondin sävyn ja peittää harmaat tasaisesti. Lopputulos on luonnollinen väri ja upeat kauniin kiiltävät ja terveet hiukset Värisekoitus sisältää hiuksia hoitavia ainesosia, jotka edistävät hiusten kasvua ja hiuspohjan terveyttä, suojaavat ja pehmentävät hiuksia palauttaen hiusten luonnollisen kauniin kiillon ja hohdon. Colour Me Organic on markkinoiden ensimmäinen luomusertifioitu kestoväri ja on kehitetty vuosituhansien perinteitä noudattaen. Kasviväri pysyy jopa 4 viikkoa. Tuotteet ovat pakattuja ympäristöystävällisiin uudelleensuljettaviin pakkauksiin. 
*Hiusten värjäyksen lopputulos on yksilöllinen ja riippuu hiusten kunnosta ja alkuperäisestä sävystä. **Paras lopputulos harmaan peitossa saadaan, mikäli harmaata on alle 40%. Katso värikartta täältä

49,60 €
Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
21434

INCI: Phyllanthus Emblica (Amla Fruit Powder)*, Indigofera Tinctoria (Indigo Leaf powder)*, Cassia Obovata (Colorless Henna Leaf Powder)*, Eclipta Prostrata (Bhringraj Leaf Powder)*, Bacopa monnieri (Brahmi Leaf Powder)*.

*Luomusertifioitu Ecocert

Lisätietoja
Uusi Ei
ALE Ei
Write Your Own Review
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus
Voit olla kiinnostunut myÖs nÄistÄ tuotteista