The wishlist name can't be left blank
Radico Organic hiusten kasvivärin verkkokurssi ammattilaisille - Kultapaketti

Radico hiusten kasvivärin verkkokurssi ammattilaisille - Kultapaketti

Radico kasviväri verkkokurssi ammattilaisille

Rating:
100% of 100

Radico Organic hiusten kasviväri tehokas ja käytännönläheinen verkkokurssi kampaamon ammattilaisille kasviväriasiantuntijan Mona Metherin kouluttamana. Verkkokurssilla opit valitsemaan asiakkaalle sopivan hiusten kasvivärin, saat kattavan tietopaketin kasvivärien ja kasvien käytöstä hiusten värjäykseen ja erilaisten hius- ja päänahan ongelmien hoitoon. Käytämme verkkokurssilla maailman johtavan kasvivärivalmistajan Radico kasvivärejä ja yrttejä. Kurssin käytännön osuuden pitää sinulle Suomen ekokampaajakoulutuksen suunnittelija, kasviväriasiantuntijan ja kouluttaja Mona Mether. Opit kasvivärjäyksen kaupallistamisen, markkinoinnin ja hoitavien kasvien osuuden KTM, Eha Vakkermannin opastamana.

Verkkokurssi ei sisällä tuotteita. 

Ekologisuus ja kestävä kehitys ovat kampaamoalan kuuma trendi. Asiakkaat osaavat kysyä ja vaatia luonnonmukaisia vaihtoehtoja hiusten värjäykseen ja hoitoon. Ympäristötietoisuus ja kasvavat allergiat ovat saaneet kampaamoalan yrittäjät kääntymään ekologisten tuotteiden ja palvelujen puoleen. Verkkokurssin avulla opit vastaamaan kuluttajien kasvavaan kysyntään kasviväripalvelusta. Kurssin laajuus: kaksi akateemista työpäivää

Näin verkkokurssi toimii

Kun olet maksanut verkkokurssin, toimitamme sinulle vuorokauden sisällä sähköpostiin kirjautumistunnukset verkkokurssin oppimisympäristöön. Kirjautumistunnuksilla pääset oppimisympäristöön 2 kuukauden ajan. Oppimisympäristöön pääsyä varten tarvitset internetyhteyden. Voit suorittaa kurssin sinulle sopivana aikana mistä haluat, niin usein kuin on tarpeen.

  • Kurssin aikana voi esittää kysymyksia kouluttajille Mona Metherille ja Eha Vakkermannille.
  • Kurssin suorituksesta saa todistuksen.
  • Kurssin jälkeen olet valmis itsenäisesti työskentelemään kasviväreillä kampaamossa ja asiakastyössä. 
Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
RAD1

Kirjautuneille ammattilaisille

Lisätietoja
Visible only to user groups FIRMA EE, EU YRITYSASIAKAS, FI YRITYS, General, NOT LOGGED IN
Uusi Ei
ALE Ei
Write Your Own Review
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus