Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
Kasvivärikurssi

Radico kasviväri kurssi ammattilaisille 30.9.2024 Helsinki

Radico kasviväri verkkokurssi ammattilaisille

Radico kasviväri tehokas ja käytännönläheinen verkkokurssi kasviväriasiantuntija Mona Metherin kouluttamana. Verkkokurssilla opit valitsemaan asiakkaalle sopivan hiusten kasvivärin, saat kattavan tietopaketin kasvivärien ja kasvien käytöstä hiusten värjäykseen ja erilaisten hius- ja päänahan ongelmien hoitoon. Käytämme verkkokurssilla maailman johtavan kasvivärivalmistajan Radico kasvivärejä ja yrttejä.

150,00 €
Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
RAD2

 

Kurssin käytännön osuuden pitää sinulle Suomen ekokampaajakoulutuksen suunnittelija, kasviväriasiantuntijan ja kouluttaja Mona Mether. Opit kasvivärjäyksen kaupallistamisen, markkinoinnin ja hoitavien kasvien osuuden KTM, Eha Vakkermannin opastamana. Kurssi sopii vasta-aloittelijalle kasviväristä kiinnostuneelle tai henkilölle, joka haluaa päivittää tietoja. 

Ekologisuus ja kestävä kehitys ovat kampaamoalan kuuma trendi. Asiakkaat osaavat kysyä ja vaatia luonnonmukaisia vaihtoehtoja hiusten värjäykseen ja hoitoon. Ympäristötietoisuus ja kasvavat allergiat ovat saaneet kampaamoalan yrittäjät kääntymään ekologisten tuotteiden ja palvelujen puoleen. Verkkokurssin avulla opit vastaamaan kuluttajien kasvavaan kysyntään kasviväripalvelusta.

Näin verkkokurssi toimii

Kun olet maksanut verkkokurssin, toimitamme sinulle vuorokauden sisällä sähköpostiin kirjautumistunnukset verkkokurssin oppimisympäristöön. Kirjautumistunnuksilla pääset oppimisympäristöön 1 kuukauden ajaksi. Oppimisympäristöön pääsyä varten tarvitset internetyhteyden. Voit suorittaa kurssin sinulle sopivana aikana mistä haluat, niin usein kuin on tarpeen.

Kurssin jälkeen olet valmis itsenäisesti työskentelemään kasviväreillä kampaamossa ja asiakastyössä. 

Kirjoita arvostelu
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus