Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
Radico luomu cassiajauhe 100g

Radico luomu cassia lehtijauhe 100g

Radico Colour Me Organic kasviväri beige blondi 100g

Radico Colour Me Organic beige blondi kasviväri 100g

Radico luomu amlahedelmä jauhe 100g

Radico luomu amlahedelmäjauhe on monipuolinen hiustenhoitoaine joka vahvista hiuksia ja edistää hiusten kasvua. Elintarvikekelponen jauhe sisältää runsaasti c-vitamiinia ja antioksidanttia. Tekee hiuksista tuuheat, kiiltävät ja terveet. Käytetään ayurveda hiusnaamioissa ja tummissa hiusväreissä. Kaikille hiustyypeille. 

10,00 €
Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
20222
100.00 €/kg

Amlahedelmästä saatua amlajauhetta on itämaissa käytetty ravinnoksi, sekä ihon ja hiusten hoitamiseen jo vuosituhansien ajan. Vaikka amlaa on ayurvedassa käytetty jo pitkään, on tämä hedelmä tärkeässä asemassa modernissa hiustenhoidossa. Se on elintarvikekelpoinen marja, joka muistuttaa suomalaista karviaismarjaa. Amla sisältää runsaasti aminohappoa, jotka ovat tärkeitä hiusten vahvistamiseen. Se sisältää myös antioksidantteja ja runsaasti C-vitamiinia, joka on välttämätön kollageenin tuotannolle. Kollageeni kiihdyttää uusien ihosolujen muodostumista ja vahvista ihoa ja hiuksia.

Amlajauhe vahvistaa tummien hiusten omaa luonnollista väriä. Siksi sitä käytetään erityisesti kaikissa tummissa kasviväreissä. Amla ei värjää hiuksia yksin käytettynä mutta tummissa väreissä se vahvistaa tummaa väriä.

Amla hoitaa hiuksia tehden niistä sileät, säihkyvän kiiltävät ja tuuheat. Viimeiseksi, amla hoitaa hiuspohjaa ja edistää hiuspohjan terveyttä. Se edistää hiusten pintaverenkiertoa ja näin edistää hiusten kasvua. Se hoitaa hilsettä ja säännöllisesti käytettynä ehkäisee hiustenlähtöä ja harmaantumista.

Radico Organic on maailman johtava kasvivärvalmistaja Intiasta. Kaikki tuotteet ovat Ecocert-sertifioituja, eläikokeettomat, sopii vegaaneille. Tuotteet valmistetaan ympäristöystävällisesti kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Radico oli ensimmäinen Ecocert- sertifioitu luonnonkosmetiikan yritys Intiassa. 

Ainesosat: Phyllanthus Emblica amlajauhe* 

*Luomusertifioitu Ecocert

Amlajauheen käyttö

Amla hiusnaamio

Tee amlajauheesta jugurttimainen tahna. Sekoita lämpimään veteen suhteessa 1 osa jauhetta : 3 osaa vettä. Levitä tahna puhtaisiin pyyhekuiviin hiuksiin. Peitä lämpimällä hupulla tai biopussilla ja pyyhkeellä. Anna vaikuttaa noin 1 tunnin ajan. Halutessasi voit lisätä vaikutusaikaa 2-3 tuntiin. Huuhtele lämpimällä vedellä. Käytä hoitoainetta vain tarvittaessa.

HUOM: Mikäli sinulla on blondeeratut hiukset suosittelemme tekemään surtuvatestin pienellä tupsulla. 

Halutessasi voit amlatahnan joukkoon lisätä esim. manteliöljyä tai jojobaöljyä.

Amlan käyttö muiden ayurveda jauheiden kanssa

Amlajauhetta voi käyttää reethajauheen tai shikakai-jauheen kanssa hiusten ja päänahan puhdistamiseen. Amla antaa upean kiillon ja tuuheutta. 

Amlan käyttö ihonhoidossa

Amlajauhe sisältää antioksidantteja ja C-vitamiinia, joka on välttämätön kollageenin tuotannolle. Kollageeni kiihdyttää uusien ihosolujen muodostumista ja vahvista ihoa ja hiuksia. Siksi amla on erinomainen anti-age tuote. Amlajauhe sekoitettuna ihoöljyyn esim ruusunmarjansiemenöljyyn tai rypälesiemenöljyyn on erinomainen anti-age kasvonaamio kuivalle ikääntyneelle iholle. 

Radico Organic on maailman johtava kasvivärvalmistaja Intiasta. Radicon kaikki tuotteet ovat Ecocert-sertifioituja, eläinkokeettomat ja sopii vegaaneille. Tuotteet valmistetaan ympäristöystävällisesti kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Radico oli ensimmäinen Ecocert- sertifioitu luonnonkosmetiikan yritys Intiassa. 

Kirjoita arvostelu
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista