Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
Radico luomu amlahedelmä jauhe 100g

Radico luomu amlahedelmä jauhe 100g

Radico luomu amla, reetha & shikakai hedelmä- ja siemenjauhe

Radico luomu amla, reetha & shikakai-jauhe 100g

Radico luomu bhringraj-jauhe 100g

Radico luonnonmukainen bhringraj-jauhe hoitaa kuivaa ja hilseilevää päänahkaa ja edistää hiusten kasvua stimuloimalla päänahan pintaverenkiertoa. Vähentää harmaantumista ja kaljuuntumista ja tummentaa hiuksia. Kaikille hiustyypeille. 

13,50 €
Saatavuus: Ei varastossa
Tuotekoodi
20338
135.00 €/kg

Bhringraj antaa hiuksiin joustavuutta ja tekee hiuksista helpommin kammattavat kuivattamatta tai rasittamatta hiuksia. Bringraj on luonnollinen hoitoaine. Bhringraj tunnetaan myös sen viilentävästä ominaisuudesta, ja siksi se voi auttaa vähentämään stressiä ja stressiin liittyvää hiustenlähtöä. Radico bringraj-jauhe sopii käytettäväksi yhdessä amlan, brahmin ja shikakain kanssa. 

Ainesosat INCI: Bhringraj (Eclipta Alba) lehtien jauhe*

Luomuviljelyssä viljelty Ecocert sertifioitu tuotanto 

Bhringraj-jauheen käyttö:

Sekoita jauhetta lämpimään veteen suhteessa 1 osa jauhetta ja 3 osaa vettä. Seoksen pitää olla jugurtin paksuinen. Levitä seos kuiviin tai pyyhekuiviin puhtaisiin hiuksiin. Peitä biopussilla ja lämpimällä pyyhkeellä. Anna vaikuttaa vähintään 30 min - 1 tunti tai yön yli. Pese shampoolla normaalin tapaan.

Vinkki: Halutessasi voit korvata osan vedestä päähahkaa hoitavalla öljyllä kuten kylmäpuristettu manteliöljy tai Radico ayurveda hiusöljy.

Hiusnaamio hiustenlöhtöön

1tl bhringraj-jauhetta,

1tl brahmi-jauhetta,

1tl amlajauhetta,

1tl shikakai-jauhetta

Naamiossa voit käyttää joko vettä tai osittain tai kokonaan kookosmaitoa, kookosöljyä tai jogurttia. Levitä puhtaisiin kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksille ja päänahalle, peitä biopussilla ja pyyhkeellä sekä jätä vaikuttamaan 20 - 30 minuutiksi, pese sitten shampoolla normaalisti. Käytä säännöllisesti 1-2 kertaa viikossa hiustenlähtöön.

Kirjoita arvostelu
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus