Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
Radico luomu amla, reetha & shikakai hedelmä- ja siemenjauhe

Radico luomu amla, reetha & shikakai-jauhe 100g

Radico Organic Neem Powder neemjauhe 100g

Radico luomu neemlehti-jauhe 100g

Radico luomu brahmijauhe 100g

Radico Organic luonnonmukainen brahmijauhe elvyttää ihon pintaverenkiertoa. Käytetään hiustenlähdön hoidossa, edistää uusien hiusten kasvua, ihonhoidossa silottaa ihoa. Kaikille hiustyypeille ja ihotyypeille. 

13,50 €
Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
20321

Radico Organic luonnonmukaista brahmijauhetta käytetään hiusten käsittelyyn ja hoitamiseen. Se kosteuttaa päänahkaa ja edistää hiuspohjan hyvinvointia. Antaa hiuksille luonnollista kiiltoa ja hohdetta. Radico Organic luonnonmukaista brahmijauhetta käytetään erityisesti hiustenlähdön hoidossa, sillä se elvyttää ihon pintaverenkiertoa ja näin edistää uusien hiuksien kasvua. Hiuslatvoihin laitettuna se ehkäisee hiusten haarautumista.

Brahmijauhetta voidaan käyttää myös ihonhoidossa. Se silottaa juonteita, edistää ihon pintaverenkiertoa ja brahmia käytetään ärtyneen ihon, ekseemojen, psoriasiksen hoitoon. 

Brahmijauheen käyttö: 

Hiusnaamio

Tee brahmijauheesta jugurttimainen tahna. Sekoita lämpimään veteen suhteessa 1 osa jauhetta : 3 osaa vettä. Levitä tahna kosteisiin tai kuiviin puhtaisiin hiuksiin. Peitä lämpimällä hupulla tai biopussilla ja pyyhkeellä. Anna vaikuttaa noin 1 tunnin ajan. Halutessasi voit antaa vaikuttaa hiuksissä jopa 3 tuntia. Huuhtele lämpimällä vedellä kunnes vesi on kirkas. Shampoota ei tarvita. Käytä hoitoainetta vain tarvittaessa. 

Ainesosat INCI: Brahmijauhe (Bacopa monnier)*

*Luomusertifioitu 

Kirjoita arvostelu
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus