Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
Radico luomu amlahedelmä jauhe 100g

Radico luomu amlahedelmä jauhe 100g

Radico luomu cassia lehtijauhe 100g

Cassia vahvistaa, puhdistaa, hoitaa, lisää kiiltoa ja suojaa hiuksiasi. Se korjaa vahingoittuneita hiuksia ja on erinomainen vaihtoehto hiusten vahvistamiseen proteiinihoidon sijaaan. Ei värjää tummia hiussävyjä, mutta voi antaa vaalean kultaisen sävyn harmaille ja vaaleille hiuksille. Cassiaa voidaan käyttää kaikissa ayurveda -hiusnaamioissa ja myös punaisen hennan kanssa. Sopii kaikille hiustyypeille.

9,90 €
Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
20208
99.00 €/kg

Itämaissa on cassia kasvista (väritön henna, senna) saatua jauhetta (cassiajauhetta) käytetty vuosituhansien ajan hiusten ja hiuspohjan hoidossa. Cassia silottaa hiuksia tehden hiuksista helposti käsitteltävät. Se toimii luonnollisena hoitoaineena. Cassialla on antiseptisia ja antibakteerisia ominaisuuksia, siksi se auttaa hilseen ja hiuspohjan hoidossa. 

Jos Cassiajauhetta pidetään hiukssa yli 30 min saattaa jättää hiuksiin kultaisen sävyn. 

Radico cassijauhe on Ecocert sertifioitu luomuviljelty, turvallinen, ympäristöystävällinen ja biohajoava. Radico on markkinoiden ensimmäinen luomusertifioitu kestoväri ja on kehitetty vuosituhansien perinteitä noudattaen. 

INCI: Cassia Obovata leaves (lehdet)*

*100% Luomusertifioitu Ecocert 

Radico Organic Cassia cassia-jauheen käyttö: Sekoita jauhe lämpimän veden kanssa suhteessa 1:3 (yksi osa jauhetta ja 3 osaa vettä) ja anna asettua 15-30 minuuttia. Lisää cassia-tahna puhtaisiin pyyhekuiviin hiuksiin. Kääri hiukset ja anna vaikuttaa vähintään 1 tunti.

Saadaksesi hiuksiin kultaisen vivahteen anna tahnan seistä 3-4 tuntia ja anna vaikuttaa hiuksissa toiset 3-4 tuntia.

 

Kirjoita arvostelu
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus