Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
Radico luomusertifioitu indigojauhe 500g

Radico luonnonmukainen indigojauhe 500g

Radico luomu amlavilja jauhe 500g

Radico luomu amlavilja jauhe 500g

Radico luomu cassiajauhe 500g

Radico cassiajauhe (kutsutaan myös väritön henna tai neurtaali henna) on intialaisessa ayurvedassa monipuolinen hiustenhoidossa käytetty kasvi. Hiustenhoidossa käytetään cassian lehtiä. Cassiaa voidaan käyttää sekoitettuna muihin Radicon kasvivärisekoituksiin tai yksin. Cassia korjaa vahingoittuneita hiuksia ja on erinomainen vaihtoehto hiusten vahvistamiseen proteiinihoidon sijaaan. Lisää tuuheutta ja saa hiukset tuntumaan paksummilta sekä tekee hiuksiin upean kiillon. Cassia silottaa hiuksia ja tekee hiuksista helposti käsitteltävät. Cassialla on antiseptisia ja antibakteerisia ominaisuuksia, siksi se auttaa hilseen hoidossa. Pakkauskoko vain kampaamon ammattilaisille. 

Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
23759

Kirjautuneille ammattilaisille.

Itämaissa on cassia kasvista (väritön henna, senna) saatua jauhetta cassiajauhetta käytettu vuosituhansien ajan hiusten ja hiuspohjan hoidossa. Cassia silottaa hiuksia tehden hiuksista helposti käsitteltävät. Se toimii luonnollisena hoitoaineena. Cassialla on antiseptisia ja antibakteerisia ominaisuuksia, siksi se auttaa hilseen ja hiuspohjan hoidossa. 

Jos Cassiajauhetta pidetään hiukssa yli 30 min saattaa jättää hiuksiin kultaisen sävyn. 

Radico Organic Cassia Powder cassijauhe on Ecocert sertifioitu luonnonmukaisesti viljelty ympäristöystävällinen ja biohajoava. Radico on markkinoiden ensimmäinen luomusertifioitu kestoväri ja on kehitetty vuosituhansien perinteitä noudattaen. 

Radico Organic Cassia Powder cassijauhe on Ecocert sertifioitu täysin luonnonmukaisesti viljelty ekologinen tuote. Radico on markkinoiden ensimmäinen luomusertifioitu kestoväri ja on kehitetty vuosituhansien perinteitä noudattaen. 

NCI: Cassia Obovata lehdet 

*Ecocert -sertifioitu

 

Kirjoita arvostelu
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista