Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
Radico Organic luonnonmukainen indigojauhe 100g

Radico Organic luonnonmukainen indigojauhe 100g

Radico luomu cassiajauhe 100g

Radico luomu cassia lehtijauhe 100g

Radico luomu hennajauhe 100g

Radico luomusertifioitu hennajauhe värjää hiukset kauniin punertavaksi ja antaa hiuksille kauniin kiillon ja hohtoa. Hoitaa hiuspohjaa ja hilsettä, edistää hiusten kasvua. Sopii kaikille hiustyypeille. 

9,90 €
Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
20086
  • Osta 6 hintaan 6,00 € /kpl ja säästä 39%

Hennaa on käytetty aasiassa ja itämaissa hiusten värjaamiseen ja ihon kaunistamiseen jo vuosituhansia. Muinaisessa Egyptissä hennaa käytettiin eri tarkoituksiin, mukaan lukien vartalotaide ja hiusten värjäys. Hennan käyttö muinaisessa Egyptissä juontaa juurensa tuhansia vuosia, ja todisteet viittaavat sen käyttöön jo pronssikaudella 3300-2200 eKr. Ensimmäisiä merkintöjä hennan käytöstä löytyy muinaisilta egyptiläisiltä, kun faarao Pheopses käytti hennaa hiusten värjäämiseen. Hennaa voi käyttää yksin tai sekoittaa muiden värien kanssa. Esimerkiksi sekoittamalla hennaa cassian (Cassia Obavata) ja indigon (indigofera tictoria) kanssa saadaan eri tummuisia ruskeita värisävyjä. Hennakasvin sisältämä lawsone on antibakteerisia ja sienikasvua estäviä ominaisuuksia. Se myös vähentää hiustenlähtöä tasapainottamalla päänahan PH-tasoa. Radico luonnonmukainen Hennan parantavat vaikutukset: 

  • Edistää hiusten kasvua
  • Vähentää hiustenlähtöä, hoitaa hiuksia, ehkäisee hilsettä, estää hiuspohjan kutinaa, luonnollinen hiusväri, korjaa kaksihaaraisia hiuksia.
  • Edistää hiuspohjan hyvinvointi
  • Tekee hiuksista paksut ja hohtavat.
  • Tekee hiuksista kiiltävät, pehmeät ja helposti käsiteltävät. Silottaa hiuksia.

Radico hennajauhe valmsitetaan hennakasvin lehdistä. Kasvit viljellään luomuviljelyn mentelmällä ympäristöystävällisesti kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Radico hennajauhe on Ecocer -sertifioitu. 

INCI: Lawson Inermis (Henna)*,  *Luonnonmukainen sertifioitu Ecocert

Hennan käyttö 

Sekoita henna kulhossa haaleaan veteen 1 osaa hennaa ja 3 osaa vettä. Levitä seos käsin tai siveltimellä hiuksiin ja peitä pää suihkumyssyllä tai biomuovilla. Tänä aikana voidaan lämmittää hiustenkuivaajalla tulosten tehostamiseksi. Huuhtele 60-90 minuutin kuluttua ja pese shampoolla 2 päivän kuluttua.

Vinkki: Hiusten kosteuttamiseksi voidaan lisätä jogurttia, kananmunia tai oliiviöljyä.

Saat hiuksiin lisää tuuheutta lisäämällä 1-2 tl amlajauhetta

Kirjoita arvostelu
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus