Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
Radico luomu rohtosarviapila (methi) siemenjauhe 100g

Radico luomu rohtosarviapila (methi) siemenjauhe 100g

Radico luomu Manjistha värimatara jauhe 100g

Radico luomu värimatara (Manjistha) juurijauhe 100g

Radico luomu hibiskuskukkajauhe 100g

Hibiskusjauhe on yksi tunnetuimmista hiusten kasvua edistävistä yrteistä. Se stimuloi hiusten kasvua jopa lepotilassa olevissa hiusjuurissa. Radicon luomu hibiskus-kukkajauhe on tehokas hoito hiusten lähdön estämiseksi ja uudelleenkasvun edistämiseksi. Hibiscusta käytetään hilseen hoidossa ja lisäämään kiiltoa elottomille hiuksille. Kaikille hiustyypeille.

12,40 €
Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
20307
124.00 €/kg

Hibiscus (kiinanruusu) -jauhetta käytetään laajasti ayurvedisessa hoidossa muinaisista ajoista lähtien. Hibiskusjauhe sisältää runsaasti antioksidantteja, C-vitamiinia, linoleenihappoa, flavonoideja, omenahappoa ja pektiiniä. Tämä osoittaa hibiskuksen hoitavan vaikutuksen muinaisissa Ayurveda-teksteissä kuvatulla tavalla. Hibiskusjauhe yksin käytettynä ei värjä hiuksia mutta yhdessä toisten värjäävien kasvien kanssa sen värjäävät pigmetnit aktivoituvat. Siksi sitä käytetään punaisisissa kasviväreissä vahvistamaan punaisuutta.

Ainesosat INCI: Luomusertifioitu (Hibiscus Rosa Sinensis) jauhe*

*Luomusertifioitu Ecocert - luomusertifikaatila

Hibiskusjauheen käyttö hiuksille:

Hibiskus-hiusnaamio:

Tee hiubiskusjauheesta jugurttimainen tahna. Sekoita lämpimään veteen suhteessa 1 osa jauhetta : 3 osaa vettä. Levitä tahna päänahkaan pyyhekuiviin puhtaisiin hiuksiin. Jos käyttötarkoituksena on hiusten kasvun stimuloiminen käytä vain päänahkaan. Peitä lämpimällä hupulla ja pyyhkeellä. Anna vaikuttaa noin 1 tunnin ajan. Huuhtele lämpimällä vedellä. Hilseen akuuttihoidossa ja hiustenlähtöön toista hoitoa viikottain. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi jatka hoitoa 2-3 kk ajan. 

Hibiskus hiusnaamio öljyllä: 

Kuumenna hiuksillesi käyttämääsi öljyä muutaman minuutin ajan (älä keitä). Lisää muutama teelusikallinen hibiskusjauhetta. Aloita sekoituksen levittäminen päänahkaasi ja hiuksiisi. Hiero päänahkaa 10 minuuttia ja jätä öljy vaikuttamaan vielä 30 minuutiksi. Pese pois shampoolla. Hilseen akuuttihoidossa toista hoitoa viikottain. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi jatka hoitoa 2-3 kk ajan.

Valmistaja: Radico

Kirjoita arvostelu
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus