Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
Radico luomu amlavilja jauhe 500g

Radico luomu amlavilja jauhe 500g

Radico Colour Me Organic kasviväri kartta SHADE CARD

Radico Colour Me Organic kasviväri kartta

Radico luomu hibiskuskukkajauhe 500g

Radico luomusertifioitu hibiskusjauhe on monipuolinen kasvi hiusten värjäämisessä ja hoidossa. Yksin käytettynä kasvi ei värjää mutta punaisissa sävyissä se vahvistaa viileää punertavaa sävyä. Hibiskus hoitaa hilsettä ja kaljuuntumista sekä edistää hiusten kasvua. Kaikille hiustyypeille.

Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
23841

Kirjautuneille ammattilaisille.

Hibiskusta (China Rose) käytetään lääkkeissä ja ihonhoidossa muinaisista ajoista lähtien. Kiinanruusun hoitavia ominaisuuksia on kuvailtu jo intialaisen ayurveda lääketieteen ja kiinalaisen lääketieteen teksteissä. Se on elintarvike kasvi, joista tunnetuin muoto länsimaissa on hibiskus tee. Kosmetiikassa käytetään hibiskuksen kukkia ja lehtiä. 

Radico luomusertifioitu hibiskusjauhe sisältää runsaasti antioksidantteja, C-vitamiinia, linoleenihappoa, flavonoideja, antosyaaneja, sitrushappoa ja pektiiniä. Tämä osoittaa heidän lääkearvonsa muinaisissa Ayurveda-teksteissä kuvatulla tavalla.

Inci: Kiinanruusu (Hibiscus Rosa-Sinensis)*

*Luomusertifioitu

Hibiskusjauheen käyttö hiustenhoidossa:

Hibiscus on yksi tunnetuimmista hiusten kasvua edistävistä yrteistä. Se stimuloi päänahan pintaverenkiertoa ja edistää ravintoaineiden kulkeutumista hiusjuuriin.

Hoitaa kaljuuntumista. Kaljuuntumien on kasvava huoli erityisesti länsimaissa ja nuorten keskuudessa. Kaljuuntumiseen ei ole yksiselitteistä syytä. Se ilmaantuu hiusten lähtönä pään alueilta jättäen kokonaisia hiuksettomia alueita. Ayurvedan mukaan hiusjuuret voivat vaurioitua kehon lämpötilan liiallisen ylikuumentumisen tuloksena.

Hibiscusta käytetään punaisissa kasvivärisävyissä lisäämään punaisuutta ja hoidettavuutta. Se ei kuitenkaan värjää hiuksia yksin käytettynä vain sen väriä edistävät pigmentit aktivoituvat toisten värjäävien ainesosien kanssa yhdessä.

 

Käyttö hilseen ja hiuspohjan hoitoon:

Lämmitä pohjaöljy (esim. manteliöljy tai rypälesiemenöljy) hibiscusjauheen kanssa suhteessa 1osa hibiscusjauhetta ja 3 osaa öljyä. Sekoita pari minuuttia. Levitä tahna hiuspohjaan ja hiuksiin. Hiero hiuspohjaa 10 minuuttia, peitä lämpimällä hupulla ja anna vaikuttaa vielä 30 minuuttia. Pese pois shampoolla. Hilseen ja hiustenlähtöön hoitoon suositellaan 1-2 kertaa viikossa.  

 

Kaljuuntuminen: Lämmitä pohjaöljy (esim. manteliöljy tai rypälesiemenöljy) hibiscusjauheen kanssa suhteessa 1osa hibiscusjauhetta ja 3 osaa öljyä. Sekoita tasaiseksi ja levitä tahna kaljuuntuneille alueille. Peitä hupulla ja anna vaikuttaa vielä 3-3,5h. Pese pois shampoolla. Toista hoitoa 3-4 kertaa viikossa.

Kirjoita arvostelu
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus