Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
Radico luomu Manjistha värimatara jauhe 100g

Radico luomu värimatara (Manjistha) juurijauhe 100g

Radico luomu shikakai siemenjauhe 100g

Radico luomu shikakai siemenjauhe 100g

Radico luomu reethajauhe 100g

Radico luomusertifioitu Reetha-jauhe hiusten ja hiuspohjan puhdistukseen sekä täydentävä hoito täiden torjuntaan. Erinomainen vaihtoehto shampoolle ja hilseen hoitoon. Sopii kaikille hiustyypeille.

8,90 €
Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
20239

Reetha-jauhe on kiinansaippuamarja-jauhe. Reethajauhe (ritha-jauhe) sisältää luonnollista saponiinia, joka on luonnollinen vaahtoava puhdistusaine. Reetha puhdistaa hiukset ja hiuspohjan perusteellisesti ja tekee hiuksista tuuheat ja säihkyvän kiiltävät. Antibakteerinen reetha-jauhe poistaa hilsettä sekä estää hiustenlähtöä.

Ainesosat: Reethajauhe (Sapindus Mukoross) luomusertifioitu*

*Ecocert sertifioitu luonnonmukaisesti viljelty

Reethajauheen käyttö: 

Tee Reetha-jauheesta jugurttimainen tahna. Sekoita lämpimään veteen suhteessa 1 osa jauhetta : 3 osaa vettä. Levitä tahna kosteisiin hiuksiin. Peitä lämpimällä hupulla ja pyyhkeellä. Anna vaikuttaa noin 1 tunnin ajan. Huuhtele lämpimällä vedellä. 

Mikäli halut käyttää Reetha-jauhetta hiusten puhdistukseen voin pitää tahnaa n.10-15 min ajan. Huomaa, kuinka puhtaat, tuuheat ja kiiltävät hiukset ovat puhdistuksen jälkeen. Shampoopesua ei tarvita, Käytä hoitoainetta vain tarvittaessa.

Hilseen akuuttihoidossa toista hoitoa viikottain. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi jatka hoitoa 2-3 kk ajan ja käytä vain luonnonmukaisia tuotteita. Vaihtoehtona kokeile myös Radico Hair Wash & Treatment hoitoa

Radico on maailman johtava kasvivärvalmistaja Intiasta. Kaikki tuotteet ovat Ecocert-sertifioituja, eläikokeettomat, sopii vegaaneille. Tuotteet valmistetaan ympäristöystävällisesti kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Radico oli ensimmäinen Ecocert- luomusertifioitu luonnonkosmetiikan yritys Intiassa. 

Kirjoita arvostelu
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus