Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
Radico Organic Neem Powder neemjauhe 100g

Radico luomu neemlehti-jauhe 100g

Radico luomu hibiskuskukkajauhe 100g

Radico luomu hibiskuskukkajauhe 100g

Radico luomu rohtosarviapila (methi) siemenjauhe 100g

Radico luomusertifioitu rohtosarviapila-jauhe (methi) edistää hiusten kasvua, stimuloi pintaverenkiertoa, sillä on anti-age -ominaisuuksia sekä hoitaa karvatupen ongelmia. Hoitaa hilseilyä, estää hiustenlähtöä. Ihonhoidossa käytetään ihon puhdistamiseen, kosteuttamiseen ja virkistämiseen. Kaikille hiuksille ja ihotyypeille.

13,50 €
Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
20284
135.00 €/kg

Rohtosarviapilaa (Methiä) käytetään perinteisenä yrttivalmisteena hiusten kasvun edistämiseksi sekä naisilla että miehillä. Se on vitamiinirikas yrtti, joka auttaa parantamaan verenkiertoa ja hoitaa hiusjuuria. Hallitsee hilseilyä, estää hiustenlähtöä. Ihonhoidossa käytetään ihon puhdistamiseen, kosteuttamiseen ja virkistämiseen. Kaikille hiuksille ja ihotyypeille.

Radico Organic tuotteet valmistetaan puhtaista luomusertifioiduista kasveista. Koko tuotantoketju on tarkasti valvottua kansainvälisen Ecocert sertifiointijärjestön toimesta. 

Rohtosarviapilan käyttö hiuksiin ja iholle:

Hiuksille: Sekoita jauhe vedellä suhteessa 1: 3 saadaksesi tahnaa kuten jogurtti. Levitä hiuksillesi ja kääri biomuovipussilla ja pyyhkeellä. Jätä se vaikuttamaan hiuksiin 1 tunniksi. Huuhtele hiuksiasi kunnes vesi on kirkas.

Vinkki: Levitä rohtosarviapila-tahnaa suoraan päänahalle tai sekoita kreikkalaisen jogurtin kanssa Käytä 1-2 kertaa viikossa.

Käyttö ihonaamiolle: Tämä kasvonaamio ravitsee ja kosteuttaa ihoa poistamalla kaiken kuivuuden. Käytä muutama ruokalusikallinen jauhetta 2 rkl jogurtin ja 1 rkl hunajaa. Levitä seos kasvoillesi ja anna vaikuttaa 15 min. Huuhtele.

Ainesosat Inci: Organic Methi (Fenugreek) Trigonella foenum-graecum Powder*

*Organic certified by Ecocert

Kirjoita arvostelu
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus