Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
Radico Organic puhdistava reethajauhe 100g

Radico luomu reethajauhe 100g

Maternatura ravitseva hiusnaamio auringonkukkasiemenillä

Maternatura ravitseva hiusnaamio auringonkukansiemenillä 250ml

Radico luomu shikakai siemenjauhe 100g

Radico luonnonmukainen shikakai –siemenjauhe kuorii kevyesti päänahkaa, puhdistaa hiuksia, edistää hiusten kasvua ja vähentää hilsettä. Erinomainen vaihtoehto hilseshampoolle. Kaikille hiustyypeille. 

9,00 €
Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
20246
90.00 €/kg

Puhdistaa hiukset, silottaa ja hoitaa, antaa kiiltoa ja tuuheutta. Erinomainen luonnonmukainen vaihtoehto hilseen hoitoon ja hiuspohjan hyvinvointiin. Ihonhoidossa shikakai-jauhetta käytetään psoriasiksen ja ekseemojen hoitoon.

Shikakai-jauhetta on käytetty itämaissa hiusten, vartalon a melkein minkä tahansa muun puhdistusaineenavuosisatojen ajan. Shikakai sisältää erittäin paljon C-vitamiinia, A-, D-, E- ja K-vitamiineja sekä antioksidantteja. Nämä vitamiinit ovat välttämättömiä terveelle ja nopealle hiusten kasvulle. Shikakai sisältää luonnollista saponiinia, joka vaahtoa. Tämän vuoksi hiusten puhdistus shikakailla on miellyttävää. Toimii shampoona ja hiusten silottajana samanaikaisesti. Shikakain matalasta pH-tasosta johtuen se ei kuivata hiuksia liikaa. Hiuksista tulee pesun jälkeen sileät.

Shikakai ravitsee hiuksia, jolloin ne kasvavat nopeammin ja vahvistaa hiusjuuria. Se myös hoitaa hiuksia pitäen hiukset kosteina ja kiiltävinä. Shikakai ehkäise ja poista hilsettä sekä suojaa päänahkaa sieni-infektioilta ja jopa hiustäiltä.

Koska shikakaita voidaan käyttää hiusten, kasvojen ja vartalon puhdistusaineena se säästää arvokasta tilaa kylpyhuoneessa!

Ainesosat: Luonnonmukainen Ecocert-sertifioitu Shikakai (Acacia concinna) siemenjauhe

Shikakai-jauheen käyttö: 

Shikakai hiusnaamio

Tee shikakai-jauheesta jugurttimainen tahna. Sekoita lämpimään veteen suhteessa 1 osa jauhetta : 3 osaa vettä. Levitä tahna kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Peitä lämpimällä hupulla tai biopussilla ja pyyhkeellä. Anna vaikuttaa noin 1 tunnin ajan. Halutessasi voit antaa vaikuttaa hiuksissä jopa 3 tuntia. Huuhtele lämpimällä vedellä kunnes vesi on kirkas. Shampoota ei tarvita. Käytä hoitoainetta vain tarvittaessa. 

Hiusten puhdistus shikakai-jauheella

Tee shikakai-jauheesta jugurttimainen tahna. Sekoita lämpimään veteen suhteessa 1 osa jauhetta : 3 osaa vettä. Levitä tahna kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Pidä tahnaa n.10-15 min ajan. Huuhtele lämpimällä vedellä kunnes vesi on kirkas. Shampoota ei tarvita. Käytä hoitoainetta vain tarvittaessa. 

Huomaa, kuinka puhtaat, tuuheat ja kiiltävät hiukset ovat puhdistuksen jälkeen. Shampoopesua ei tarvita, Käytä hoitoainetta vain tarvittaessa.

Hilseen hoito

Hilseen akuuttihoidossa toista hoitoa viikottain. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi jatka hoitoa 2-3 kk ajan ja käytä vain luonnonmukaisia tuotteita. Vaihtoehtona kokeile myös Radico Hair Wash & Treatment hoitoa

Kirjoita arvostelu
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista