The wishlist name can't be left blank
Indigojauhe Radico Organic Indigo 500 g

Radico Organic Indigo Powder 500g

Radico Colour Me Organic Ash Blond kasväri tuhkablondi 500g

Radico Colour Me Organic Ash Blonde kasväri tuhkablondi 500g Parasta ennen 12/2019

Radico luonnonmukainen cassiajauhe ammattilaisille 500g

Radico Organic Cassia Powder cassiajauhe (kutsutaan myös väritön henna tai neurtaali henna) on intialaisessa ayurvedassa monipuolinen hiustenhoidossa käytetty kasvi. Hiustenhoidossa käytetään cassian lehtiä. Cassiaa voidaan käyttää sekoitettuna muihin Radicon kasvivärisekoituksiin tai yksin. Cassia korjaa vahingoittuneita hiuksia ja on erinomainen vaihtoehto hiusten vahvistamiseen proteiinihoidon sijaaan. Lisää tuuheutta ja saa hiukset tuntumaan paksummilta sekä tekee hiuksiin upean kiillon. Cassia silottaa hiuksia ja tekee hiuksista helposti käsitteltävät. Cassialla on antiseptisia ja antibakteerisia ominaisuuksia, siksi se auttaa hilseen hoidossa. Pakkauskoko vain kampaamon ammattilaisille. 

Radico Organic Cassia Powder cassijauhe on Ecocert sertifioitu täysin luonnonmukaisesti viljelty ekologinen tuote. Radico on markkinoiden ensimmäinen luomusertifioitu kestoväri ja on kehitetty vuosituhansien perinteitä noudattaen. 

Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
23759

Please contact us for price.

INCI: Cassia Obovata leaves (lehdet)*

*100% Luomusertifioitu Ecocert 

Radico Organic Cassia cassia-jauheen käyttö: Sekoita jauhe lämpimän veden kanssa suhteessa 1:3 (yksi osa jauhetta ja 3 osaa vettä) ja anna asettua 15-30 minuuttia. Lisää cassia-tahna puhtaisiin pyyhekuiviin hiuksiin. Kääri hiukset ja anna vaikuttaa vähintään 1 tunti. Saadaksesi hiuksiin kultaisen vivahteen anna tahnan seistä 3-4 tuntia ja anna vaikuttaa hiuksissa toiset 3-4 tuntia.

 

Write Your Own Review
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus
Voit olla kiinnostunut myÖs nÄistÄ tuotteista