The wishlist name can't be left blank
Radico luonnonmukainen amlajauhe 1kg

Radico luonnonmukainen amlajauhe kampaamon ammattilaisille 1kg

Radico Organic Shikakai Powder shikakai-jauhe 1 kg

Radico luonnonmukainen puhdistava shikakai-jauhe 1kg

Radico luonnonmukainen puhdistava reethajauhe 1kg

Reetha-jauhetta on käytetty itämaissa hiusten ja hiuspohjan puhdistukseen vuosisatojen ajan. Reetha-jauhe on kiinansaippuamarja-jauhe. Se sisältää luonnollista saponiinia, joka on luonnollinen vaahtoava puhdistusaine. Reetha puhdistaa hiukset ja hiuspohjan perusteellisesti ja tekee hiuksista tuuheat ja säihkyvän kiiltävät. Antibakteerinen reetha-jauhe poistaa hilsettä sekä estää hiustenlähtöä. Erinomainen vaihtoehto shampoolle ja hilseen hoitoon sekä hiusten puhdistukseen ennen kasvivärjäystä. 

Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
21922

Please contact us for price.

Ainesosat: Reethajauhe (Sapindus Mukoross) luomusertifioitu*

*Ecocert sertifioitu luonnonmukaisesti viljelty

Reethajauheen käyttö: 

Reetha hiusnaamio

Tee Reetha-jauheesta jugurttimainen tahna. Sekoita lämpimään veteen suhteessa 1 osa jauhetta : 3 osaa vettä. Levitä tahna kosteisiin hiuksiin. Peitä lämpimällä hupulla ja pyyhkeellä. Anna vaikuttaa noin 1 tunnin ajan. Huuhtele lämpimällä vedellä. 

Hiusten puhdistus reetha-jauheella

Mikäli halut käyttää Reetha-jauhetta hiusten puhdistukseen voin pitää tahnaa n.10-15 min ajan. Huomaa, kuinka puhtaat, tuuheat ja kiiltävät hiukset ovat puhdistuksen jälkeen. Shampoopesua ei tarvita, Käytä hoitoainetta vain tarvittaessa.

Hilseen akuuttihoito reetha-jauheella

Tee reetha-jauheesta hiusnaamio. Toista hoitoa viikottain. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi jatka hoitoa 2-3 kk ajan ja käytä vain luonnonmukaisia tuotteita. Vaihtoehtona kokeile myös Radico Hair Wash & Treatment hoitoa

Radico on maailman johtava kasvivärvalmistaja Intiasta. Kaikki tuotteet ovat Ecocert-sertifioituja, eläinkokeettomat, sopii vegaaneille. Tuotteet valmistetaan ympäristöystävällisesti kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Radico oli ensimmäinen Ecocert- luomusertifioitu luonnonkosmetiikan yritys Intiassa. 

Write Your Own Review
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus