Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
Radico Colour Me Organic shade card colours

Radico Colour Me Organic kasviväri kartta SHADE CARD

Radico Organic Shikakai Powder 500g

Radico luonnonmukainen puhdistava shikakai-jauhe 500g

Radico luonnonmukainen puhdistava reethajauhe 500g

Reetha-jauhetta on käytetty itämaissa hiusten ja hiuspohjan puhdistukseen vuosituhansien ajan. Reetha-jauhe on kiinansaippuamarja-jauhe. Se sisältää luonnollista saponiinia, joka on luonnollinen vaahtoava puhdistusaine. Reetha puhdistaa hiukset ja hiuspohjan perusteellisesti ja tekee hiuksista tuuheat ja säihkyvän kiiltävät. Antibakteerinen reetha-jauhe poistaa hilsettä sekä estää hiustenlähtöä. Erinomainen vaihtoehto shampoolle ja hilseen hoitoon. Sopii kaikille hiustyypeille.

Saatavuus: Ei varastossa
Tuotekoodi
23780

Please contact us for price.

Ainesosat: Reethajauhe (Sapindus Mukoross) luomusertifioitu*

*Ecocert sertifioitu luonnonmukaisesti viljelty

Reethajauheen käyttö: 

Reetha hiusnaamio

Tee Reetha-jauheesta jugurttimainen tahna. Sekoita lämpimään veteen suhteessa 1 osa jauhetta : 3 osaa vettä. Levitä tahna kosteisiin hiuksiin. Peitä lämpimällä hupulla ja pyyhkeellä. Anna vaikuttaa noin 1 tunnin ajan. Huuhtele lämpimällä vedellä. 

Hiusten puhdistus reetha-jauheella

Mikäli halut käyttää Reetha-jauhetta hiusten puhdistukseen voin pitää tahnaa n.10-15 min ajan. Huomaa, kuinka puhtaat, tuuheat ja kiiltävät hiukset ovat puhdistuksen jälkeen. Shampoopesua ei tarvita, Käytä hoitoainetta vain tarvittaessa.

Hilseen akuuttihoito reetha-jauheella

Tee reetha-jauheesta hiusnaamio. Toista hoitoa viikottain. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi jatka hoitoa 2-3 kk ajan ja käytä vain luonnonmukaisia tuotteita. Vaihtoehtona kokeile myös Radico Hair Wash & Treatment hoitoa

Radico on maailman johtava kasvivärvalmistaja Intiasta. Kaikki tuotteet ovat Ecocert-sertifioituja, eläinkokeettomat, sopii vegaaneille. Tuotteet valmistetaan ympäristöystävällisesti kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Radico oli ensimmäinen Ecocert- luomusertifioitu luonnonkosmetiikan yritys Intiassa. 

Write Your Own Review
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus