Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
Radico Organic Reetha Powder 1 kg

Radico luonnonmukainen puhdistava reethajauhe 1kg

Radico Organic Hair Treatment Powder 1kg

Radico Organic Hair Wash and Treatment Powder hiusten puhdistusjauhe 1 kg

Radico luonnonmukainen puhdistava shikakai-jauhe 1kg

Radico luonnonmukainen shikakai-jauhe on erinomainen ja monipuolinen hiustenhoitotuote kampaamon kauneudenhoidon ammattilaisille. Shikakaita on käytetty itämaissa hiusten- ja vartalon puhhistamiseen vuosisatojen ajan. Radico luonnonmukainen shikakai –siemenjauhe kuorii kevyesti päänahkaa poistaen hellävaraisesti epäpuhtauksia ja siten edistää hiusten kasvua ja vähentää hilsettä. Puhdistaa hiukset, silottaa ja hoitaa, antaa kiiltoa ja tuuheutta. Erinomainen luonnonmukainen vaihtoehto hilseen hoitoon ja hiuspohjan hyvinvointiin. Sopii kaikille hiustyypeille. Ihonhoidossa shikakai-jauhetta käytetään psoriasiksen ja ekseemojen hoitoon.

Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
21939

Please contact us for price.

Ainesosat: Luonnonmukainen Ecocert-sertifioitu Shikakai (Acacia concinna) siemenjauhe

Shikakaita on käytetty Intiassa vuosisatojen ajan hiusten ja vartalon puhdistamiseen ja melkein minkä tahansa muun puhdistusaineena. Shikakai sisältää erittäin paljon C-vitamiinia, A-, D-, E- ja K-vitamiineja sekä antioksidantteja. Nämä vitamiinit ovat välttämättömiä terveelle ja nopealle hiusten kasvulle. Shikakai sisältää luonnollista saponiinia, joka vaahtoa. Tämän vuoksi hiusten puhdistus shikakailla on miellyttävää. Toimii shampoona ja hiusten silottajana samanaikaisesti. Shikakain matalasta pH-tasosta johtuen se ei kuivata hiuksia liikaa. Hiuksista tulee pesun jälkeen sileät.

Shikakai ravitsee hiuksia, jolloin ne kasvavat nopeammin ja vahvistaa hiusjuuria. Se myös hoitaa hiuksia pitäen hiukset kosteina ja kiiltävinä. Shikakai ehkäise ja poista hilsettä sekä suojaa päänahkaa sieni-infektioilta ja jopa hiustäiltä.

Koska shikakaita voidaan käyttää hiusten, kasvojen ja vartalon puhdistusaineena se säästää arvokasta tilaa kylpyhuoneessa!

Shikakai-jauheen käyttö: 

Shikakai hiusnaamio

Tee shikakai-jauheesta jugurttimainen tahna. Sekoita lämpimään veteen suhteessa 1 osa jauhetta : 3 osaa vettä. Levitä tahna kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Peitä lämpimällä hupulla tai biopussilla ja pyyhkeellä. Anna vaikuttaa noin 1 tunnin ajan. Halutessasi voit antaa vaikuttaa hiuksissä jopa 3 tuntia. Huuhtele lämpimällä vedellä kunnes vesi on kirkas. Shampoota ei tarvita. Käytä hoitoainetta vain tarvittaessa. 

Hiusten puhdistus shikakai-jauheella

Tee shikakai-jauheesta jugurttimainen tahna. Sekoita lämpimään veteen suhteessa 1 osa jauhetta : 3 osaa vettä. Levitä tahna kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Pidä tahnaa n.10-15 min ajan. Huuhtele lämpimällä vedellä kunnes vesi on kirkas. Shampoota ei tarvita. Käytä hoitoainetta vain tarvittaessa. 

Huomaa, kuinka puhtaat, tuuheat ja kiiltävät hiukset ovat puhdistuksen jälkeen. Shampoopesua ei tarvita, Käytä hoitoainetta vain tarvittaessa.

Hilseen hoito

Hilseen akuuttihoidossa toista hoitoa viikottain. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi jatka hoitoa 2-3 kk ajan ja käytä vain luonnonmukaisia tuotteita.

Write Your Own Review
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus