Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank

Toimitustavat ja hinnat

Alle 89€ tilauksiin lisäämme toimituskulut tilaajan valitseman toimitustavan mukaisesti.

Yli 89€ tilauksiin emme lisää kuluttaja-asiakkaille toimituskuluja. Kun tilaus on yli 89€, on toimitus kuluttaja-asiakkaalle ilmainen.

Tilaukset käsitellään ja lähetetään asiakkaalle 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Toimitusajaksi kannattaa varata toimitustavasta riippuen noin yksi viikko.

Toimitamme lähetyksiä Postin kautta. 

Kaikki lähetykset menevät suoraan meiltä lajittelukeskukseen ja ovat viivakoodiseurannan alaisia. Seurantajärjestelmän ansiosta asiakas pystyy milloin tahansa tarkistamaan lähetyksen sijainnin. Ilmoitamme automaattisesti sähköpostilla kun lähetys on lähtenyt ja lähetämme myös seurantakoodin.

Nouto Postin automaatista

Nouto postin automaatista

 Alk. 6,90€ 

Nouda tilauksesi valitsemastasi automaatista. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa. Paketti on ilmastoystävällinen Posti Green-lähetys. Katso automaattien sijainti.

Postin tiheä verkosto ja myymälöiden sekä kauppakeskusten pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa automaatista silloin kun se itselle parhaiten sopii. Lähin automaatti voi olla omassa taloyhtiössäsi. Tällöin saat pakettisi oman kerrostalon aulaan normaalin postipaketin hinnalla eli ei lisämaksua kotiinkuljetuksesta.

Paketti S koko 6,90€ paketin max mitat 11 X 36 X 60 cm, max paino 2 kg

Paketti M koko: 7,90€ paketin max mitat 19 X 36 X 60 cm, max paino 5 kg

Paketti L koko: 14,50€ paketin max mitat: 37 X 36 X 60 cm max paino 35 kg

Katso video: Paketin noutaminen automaatilta

 

 Nouto Postista

Nouto postista

Alk 6,90€

Nouda tilauksesi valitsemastasi postista. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa. Paketti on ilmastoystävällinen Posti Green-lähetys. Katso postien sijainti.

Postin tiheä verkosto ja myymälöiden sekä kauppakeskusten pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun se itselle parhaiten sopii.

Käyttämäsi Postin tuote: Postipaketti 

 

Postin toimitus toimipaikkaan

Postin toimitus toimipaikkaan

 14,40€ (sis. alv)

Vain yritysasiakkaille

Posti tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen ilmastoystävällisenä Posti Green-lähetyksenä.

Ennakkoilmoitusta ei ole. Mikäli et ole paikalla, tilauksesi on noudettavissa saapumisilmoituksessa kerrotusta paikasta. Ota henkilöllisyystodistus mukaan.

Käyttämäsi Postin tuote: Posti Express-paketti