Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
Gyada Strenghtening Cowash Scrub with spirulina

Gyada Strenghtening Cowash vahvistava kuorinta spirulinalla 200ml

GYADA Hair Sheet Mask puhdistava hiusnaamio 60ml

GYADA Hair Sheet Mask puhdistava hiusnaamio 60ml

Turbliss bioaktiivinen turvenaamio hiuksille ja hiuspohjalle 180ml

Turbliss turvenaamio tasapainottaa päänahan kosteustasapainoa, vähentää hiuspohjan ärtymistä ja hoitaa hilsettä. Rosmariini edistää hisuten kasvua ja kosteuttaa kuivia hiuksia. Turve edistää päänahan pintaverenkiertoa ja sillä on syväpuhdistavat ominaisuudet. Elvyttää päänahkaa tehden hiusksistä pehmeät ja kiiltävät. 

25,70 €
Saatavuus: Ei varastossa
Tuotekoodi
10244
  • Osta 2 hintaan 22,30 € /kpl ja säästä 13%

inci: Balneological Peat**, Rosemary Distillate*, Juniper Berry Distillate*, Citric Acid, Aqua (and) Sodium Benzoate (and) Potassium Sorbate, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin

Valmistaja: Turbliss

Turbliss turvenaamion käyttö

Naamion käytön tärkein edellytys on pitää se kosteana iholla. Turpeen ei saa antaa kuivua iholla, koska humiini molekyylit muuttuu hydofobiseksi eli vettä hylkiviksi ja eivät enää reagoi ihon kanssa.

 Kosteuta puhtaat kasvot vedellä ja laita paksu kerros naamiota, välttäen silmien ja huulien ympärystä. Naamio ei saa kuultaa läpi!

Anna naamion vaikuttaa herkällä iholla 5 minuuttia muussa tapauksessa 10 minuuttia. Vartalolla ja hiuksissa naamiota tulisi käyttää max. 20 minuuttia.

Kosteuta naamiota Turbliss turvevedellä tai tavallisella vedellä, välttääkseen naamion kuivumista!

Poista naamio kostealla pyyhkeellä tai huuhtele vedellä.
Mikroverenkierto paranee, joten siitä johtuva punoitus naamion jälkeen on täysin normaali. Punoitus lähtee kasvoilta noin 20 – 45 min päästä.

Käytä 1-3 kertaa viikossa

Kaikki jälkikäsittelyt toimivat paremmin turvenaamion jälkeen, koska iho on syvästi puhdistettu ja huokoset mahdollistavat hyödyllisten aineiden imeytymisen paremmin ja syvemmälle.

Write Your Own Review
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus