Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank

Naturica luonnonkosmetiikka kampaamon ammattilaisille

Naturica on italialainen hiusammattilaisten kehittämä ylellinen luonnonmukainen hiustenhoitosarja, joka saa voimansa Sisilian luonnosta.

Vulkaaninen vesi ja hedelmällisestä maaperästä saadut ainesosat tekevät sarjan tuotteista ainutlaatuisen. Naturican tuotteet valmistetaan ekologisesti ja vastuullisesti. Tyylikkäät tuotepakkaukset korostavat ekologista ylellisyyttä. Naturican tuotteet ovat ICEA-sertifioituja ja ne sopivat vegaaneille. 

Tuotesarjasta löydät pesupaikkatuotteet ja tuotteet kuluttajille kotimyyntiin. Tuotesarjan tuotteista löytyy erinomaiset opetusvideot, josta saat ammattilaisten opastusta tuotteiden käyttöä varten pesupaikalla. 

Alla käydään läpi Naturican eri tuotelinjat ja löydät niiden alta kattavat opetusvideot. 

Naturica Moisturizing Defense

Naturica Moisturizing Defense -tuotteet on suunniteltu antamaan intensiivistä ravintoa ja kosteutta normaaleille,  kuiville ja pörröisille hiuksille.

Naturica Moisturizing Defense tuotteet

Proteiinipitoinen koostumus, joka sisältää vehnä- ja soijaproteiineja, rypäleensiemen- ja mustamulperiuutteita, E-vitamiinia, pro-vitamiinia B5 ja keratiiniuutetta.

Nämä tuotteet kosteuttavat ja hoitavat kuivia ja pörröisiä hiuksia jättäen ne pehmeiksi, silkkisiksi, terveiltä ja kiiltäviltä.

Naturica Moisturizing Defense shampoon käyttö pesupaikalla

Naturica Moisturizing Defense hoitoaineen ja hiusnaamion käyttö pesupaikalla: 

Naturica Detoxifying Comfort 

Naturica Detoxifying Comfort -sarjan tuotteet sopivat ihanteellisesti kaikille hius- ja päänahatyypeille. Ne puhdistavat hellävaraisesti tehden hiuksista kiiltävät, elinvoimaiset ja joustavat. Aktiivisia sisilialaisia ​​ainesosia, kuten kaprisuutteen, mintun ja rosmariinin eteerisiä öljyjä sisältävät koostumukset rauhoittavat, suojaavat ja virkistävät herkkää päänahkaa antaen välittömän helpotuksen.

Naturica Detoxifying Comfort Scrub kuorinta sisältää hohkakiveä, jota käytetään poistamaan hellävaraisesti kaikki muotoiluaineiden jäämät ja epäpuhtaudet jättäen hiukset pehmeiksi, kevyiksi, kiiltäviksi ja elvytetyiksi.

Naturica Detoxifying Comfort hiustenhoito

Naturica Detoxifying Comfort käyttö pesupakalla: 

Naturica kuorintatuotteen käyttö: 

Naturica Volumizing Experience tuotteet

Erikoislinja hennoille ja velttoille hiuksille. Se antaa hiuksille runsautta, volyymia ja täyteläisyyttä.Volumizing Experience-sarjan tuotteet täydentävät hiusten rakennetta antaen niille volyymia ja vahvuutta sekä kauniin ulkonäön.

Naturica Volumizing Experience -sarjan koostumukset on rikastettu luonnollisilla sisilialaisilla ainesosilla, kuten punaisella sisilialaisappelsiinilla, rosmariinin eteerisellä öljyllä sekä luonnollisilla proteiineilla ja vitamiineilla.

Naturica Volumizing Experience

Katso miten käytät Naturica Volumizing Experience shampoota pesupaikalla

  1. Kaada sopiva määrä tuotetta kämmenelle ja sekoita.
  2. Levitä tuotetta kosteisiin hiuksiin
  3. Hiero pyörivin liikkein päänahkaan
  4. Huuhtelee hyvin
  5. Jatkaa käsittelyä hoitoaineella tai hiusnaamiolla

Repairing Deep 

Erittäin kuiville ja vaurioituneille hiuksille Naturica Repairing Deep -tuotteet uudistavat ja selvittävät hiuksia. Tämä sarja ravitsee, kosteuttaa ja korjaa hiuksia syvältä ja antaa niille kiiltoa ja sileyttä rasittamatta niitä.

Tämä koostumus sisältää yhdistelmän sisilialaisia ​​ainesosia, kuten oliivi- ja pistaasiöljyjä, sekä keramideja, pro-vitamiini B5 ja keratiiniuutetta. Hiuksista tulee pehmeät, silkkiset, terveet ja kiiltävät.

Naturica Repairing Deep kuiville vaurioituneille hiuksille

Naturica Repairing Deep käyttö

Energizing Miracle 

Tuotelinja perustuu shampoon ja hiushoitoon, joka on erityisesti suunniteltu ohuille hiuksille. Naturica Energizing Miracle -tuotteet vahvistavat hiuksia ja puhdistavat hiuspohjaa.

Kapris- ja ginsenguutteet vahvistavat hiuksia ja stimuloivat mikroverenkiertoa karvatuppiin asti.

Naturica Energizing Miracle ohuille hiuksille

Energizing Miracle tuotteiden käyttö: 

Soothing Relief

Naturica Soothing Relief -tuotteet on kehitetty erityisesti herkälle päänahalle ja hilseileville hiuksille ja hiuspohjalle.

Salvian, timjamin ja kamomillan eteerisiin öljyihin ja punaiseen sisilialaisappelsiiniin perustuvat koostumukset puhdistavat ja rauhoittavat hiuspohjaa tehden hiuksista heleät, pehmeät ja silkkiset.

Naturica Soothing Relief

Soothing Relief tuotteiden käyttö 

Balancing Remedy 

Mieto shampoo, jossa on kevyt koostumus, joka suojaa hiuskuituja ja puhdistaa samalla hellävaraisesti. Se poistaa ja säätelee rasvaisuutta hiuksista ja päänahasta.

Se säätelee talintuotantoa, puhdistaa ja tasapainottaa päänahkaa. F-vitamiini ja pantenoli tunkeutuvat hiuksiin tehden niistä kevyitä, pehmeitä ja kiiltäviä.

Naturica Balancing Remedy luonnonkosmetiikka