Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank

Blogi

 1. Gyada Cosmetics Radiance Vitamin C uusi ihonhoitolinja

  Gyada Cosmetics Radiance C-vitamiinilla on nyt waku-organics.fi verkkokaupan valikoimissa. Tässä artikkelissä kerromme luonnonmukaisen tuotelinjan vaikutuksista iholle ja uusista innovatiivisista ainesosoisa. Gyada Radiance Vitamin C sopii kaikille ihotyypeille. 

  Read more »
 2. Vierailu Radico kasviväri tehtaalla ja luomuviljelyllä 16-22.10


  Kaksi viikkoa sitten palasimme yrityksemme Viron markkinointikoordinaattorin Annika Saaren kanssa Radicon yritysvierailulta Intiasta ja olemme vieläkin lämpimästi otettuja kaikesta näkemästämme ja kokemastamme. Vierailu Radico kasviväri tehtaalla oli opettavainen ja avartava kokemus.


  Tervetulo Radico kasviväri tehtaalle
  Tervetulo vastaanotto Radico tehtaalla Noida, Intia

  Oli ilahduttavaa ja inspiroivaa nähdä 100% omistautuneen Radico
  tiimin työskentelemässä

  Read more »
 3. Indigokasvin turvallisuudesta hiustenhoidossa

  Indigo (Indigofera Tinctoria) on kasvi, jota on itämaissa käytetty
  hiusten hoidossa ja värjäyksessä jo vuosituhansien ajan. Indigo jättää
  sinertävän sävyn ja sitä käytetään myös tekstiilien värjäyksessä. Indigon
  turvallisuudesta on viime vuosina puhuttu melko paljon ja on povattu, että
  indigon käyttö kielletään sen sensitiivisuuden vuoksi. Olemme saaneet jonkun
  verran kyselyjä asiakkailta indigon käytön turvallisuudesta raskauden aikana.
  Joissakin ekokampaamokouluissa neuvotaan välttämään indigon käyttöä. Otimme
  selvää valmistajalta indigon turvallisuutta koskevista kysymyksistä sekä
  käytimme jo olemassa olevaa tutkimusaineistoa. 

  Indigokasvin ominaisuudet

  Indigo Tinctoria
  I
  Read more »
 4. Kasviväri 3 vinkkiä: näillä onnistut Radico kasvihiusvärillä kotona!

  Johdanto

  Kasviväri ja kasvivärillä hiusten värjääminen kotona on muuttunut yhä suositummaksi. Kasvivärin suosiolla on montaa syytä: yleistyneet hiusväriallergiat, halu vähentää omaa kemiallista kuormaa, ympäristöhuolet ja huoli läheistensä terveydestä. Samoista syistä moni kampaaja erikoistuu ekokampaajaksi. Meiltä on paljon kysytty kasvivärin käytöstä kotona ja värin sopivuudesta. Tässä artikkelissa olemme keränneet 5 vinkkiä, joilla onnistut Radico kasvihiusvärillä kotona. Vinkkien lisäksi löydät artikkelista käytännön opastusta. Vaikka artikkeli on kirjoitettu ensisijaisesti kotikäyttöä silmällä pitäen, ohjeet soveltuvat hyvin myös ammattilaisten käyttöön.

  Read more »
 5. Brahmin käyttö ihonhoidossa ja hiustenhoidossa - luonnonmukainen vaihtoehto

  Johdanto

  Brahmi (Bacopa Monnier) on ryömivä kasvi, joka kasvaa kosteikossa. Se  sisältää paljon elimistölle hyödyllisiä biokemiallisia aineita kuten beta-sitosterolia (veren kolesterolia alentava aine), antioksidantteja, flavonoideja ja saponiineja. Brahmi on intialaisessa ayurveda lääketieteessä laajasti käytetty elintarvikekelpoinen kasvi ja sitä käytetään sisäisesti erilasiten tilojen hoitoon sekä ulkoisesti ihon ja hiusten hoidossa. Tässä artikkelissä käsitellään brahmin käyttöä ulkoisesti ihonhoidossa ja hiustenhoidossa. Brahmi on luonnonmukainen vaihtoehto hoitaa ihoa ja hiuksia.

  Brahmikasvi 

  Brahmi monipuolinen lisäravinne

  Brahmia on intialaisessa ayurvedassa käytetty vuosituhansia. Sen hyödyt on huomattu myös länsimassa ja brahmijauhetta on saatavana

  Read more »
 6. Ekokampaaja Mona Mether: 6 vinkkiä hiusten hoitoon luonnonmukaisesti

  Jokainen nainen haluaa, että hänellä olisi terveet, kauniit ja kiiltävät hiukset. Pitkän, kylmän ja vaihtelevan talvikauden jälkeen kevällää on hiukset useimmilla meistä kuivat ja elottomat. Myssyn alta paljastuu kosteutta ja kiiltoa vailla kutrit. Jotain pitäisi tehdä. Hiusten luonnonmukainen hoito on muuttunut hyvin trendikkääksi. Ekokampaaja ja kouluttaja Mona Mether antaa Ekokampaaja Mona Mether antaa 6 vinkkiä hiusten hoitoon luonnonmukaisesti yrteillä ja savituotteille.
  Read more »
 7. Cassia: tehokasta hoitoa ja kaunista kiiltoa hiuksille

  Cassia (lat. Cassia Obovata) tunnetaan myös nimillä senna, senna italica, neutraali henna ja väritön henna. Henna -nimestään huolimatta cassia ei ole hennaa eli punaista hennaa (lat. Lawsonia inermis), vaan täysin eri kasvi. Sitä ei myöskään pidä sekoittaa kassia- eli kiinankaneliin (lat. Cinnamomum aromaticum, syn. Cinnamomum cassia), joka samoin on eri kasvi. Cassiaa kasvaa Intiassa yleisesti ja siellä sitä on käytetty ayurvedisesti hiustenhoidon saralla jo vuosituhansien ajan.

  Toisin kuin tunnetummassa

  Read more »
 8. Luomuöljyjä maailmalta

  Luonnonmukaisten öljyjen maailma on kiehtova. Ihmiset ovat vuosituhansien ajan uuttaneet erilaisia ihoa ja hiuksia hoitavia öljyjä kasveista, yrteistä, marjoista ja hedelmistä, joita on kasvanut luonnonvaraisesti heidän asuinseuduillaan. Hoitavia öljyjä on valmistettu maailman jokaisella mantereella täysin samoihin käyttötarkoituksiin ja samoja öljyjä valmistetaan vieläkin.

  Yhdysvaltalainen Aubrey-Organics on luonnonkosmetiikkayritys, jolla on yli 50 vuoden kokemus luonnonkosmetiikan valmistuksesta ja kattava valikoima hoitavia, 100 % luonnonmukaisia öljyjä. Pieniin tummiin lasipurkkeihin pakatut öljyt ovat päätyneet kuluttajien käyttöön ja suosioon erinomaisen laatunsa vuoksi, mutta millaista historiaa ne kantavat mukanaan? Otetaan selvää!

   

  Apua akneiholle: 

  Read more »
 9. Radico Organic hiustenhoitoyrtit osa 3

  Radico Organic hiustenhoitoyrttien kolmannessa osassa kerrotaan tarkemmin ayurvedisista amlasta, shikakaista ja reethasta. Kaikki kolme ovat monipuolisia ja niillä on monia eri ominaisuuksia hiustenhoidossa. Jos haluat lukea lisää yrttien käytöstä kannattaa palata postaussarjan ensimmäiseen osaan.

  Emblica officinalis – Amla

  Amlakasvista käytetään yrttijauheisiin hedelmät, siemenet, lehdet, juuret, kuoret ja kukat. Amla on erinomainen hilseen hoitaja. Amla on erinomainen antioksidanttien lähde. Se sisältää runsaasti muun muassa C-vitamiinia, joka auttaa tuottamaan kollageenia. Kollageeni taas kiihdyttää uusien hiusten kasvua ja lisää niiden vahvuutta.  Siten amlajauhe ehkäisee myös hiustenlähtöä. Lisäksi amla tuuheuttaa, tuo kiiltoa ja silottaa hiuksia luonnollisesti. Amlan sanotaan myös ehkäisevän hiusten harmaantumista.

  Read more »
 10. Radico Organic hiustenhoitoyrtit osa 2

  Viime viikolla  tämän postaussarjan ensimmäisessä osassa kerrottiin yleisesti Radicon hiustenhoitoyrteistä sekä tarkemmin hennasta sekä cassiasta. Tässä toisessa osassa kerrotaan varmasti monelle tutusta indigosta sekä hieman tuntemattomammista yrteistä bhringrajsta ja brahmista.

  Kuten aiemmassa osassa kirjoitettiin ovat kaikki Radicon yrtit Ecocert -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Ne ovat turvallisia käyttää, eikä niissä ole synteettisiä ainesosia. Radico Organic yrttijauheita käytetään laajasti niiden ihmisten keskuudessa, jotka haluavat hyötyä sen luonnollisista ominaisuuksista. Niitä on todella helppo käyttää. Jauheeseen tarvitsee sekoittaa vain lämmin vesi. Voit aiemmasta postauksesta lukea tarkemmin yleistietoa yrttien käytöstä.

   

  Indigofera tinctoria – Indigo

  Indigokasvista käytetään

  Read more »
Sivu