Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank

Vaihto ja palautus

Verkkokaupastamme tilaamillasi tuotteilla on  kuluttajilla 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön, myyntikelpoinen ja alkuperäispakkauksessaan. Avatuilla kosmetiikkatuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Mikäli saamasi tuote on rikki tai viallinen tai olet saanut väärän tuotteen, voit lähettää sen asiakaspalautuksena tutkittavaksi. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen muusta syystä, tarkista uuden tuotteen tuotenumero tuotesivulta ja merkitse se pakkauslistaan.

Lisätietoa peruuttamisoikeudesta on kerrottu mm.  Kuluttajaviraston nettisivuilla.  Mikäli tuote on kuljetuksen aikana särkynyt, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme ennen palautusta!

Riippumatta millä toimitustavalla olet tilauksen tehnyt, voit palauttaa sen veloituksetta asiakaspalautuksena joko SmartPost-pakettiautomaattiin tai Postin toimipisteeseen. Pyydä asiakaspalautuksesta aina kuitti lähetyksen seurantaa varten.

Vaihto tai palautus postitse:

Jos lähetät vaihdettavan tai palautettavan tuotteen postitse, käytä tavallisen Postin pakettikortin sijasta ASIAKASPALAUTUS-osoitekorttia ja liitä pakkauslista mukaan lähetykseen. Tuote tulee pakata huolellisesti, ettei se vahingoitu kuljetuksessa.

Kirjoita osoitteeksi: 
Asiakaspalautus
Waku-Organics.fi
Palokaivonkuja 1A15
02600 Espoo

Waku-Organics.fi -verkkokauppa maksaa lähetyskulut. Saat postista palautuskuitin todisteeksi palautuksestasi. Vaihtojen ja palautusten käsittely kestää noin 2-3 viikkoa. Huom! Lunastamme vain Suomesta lähetettyjä palautuksia.

Liitä palautuksen mukaan vapaamuotoinen palautuslomake. Siihen voit merkitä mitkä tuotteet haluat palauttaa. Mahdollista takaisinmaksua varten merkitse myös tilinumerosi. Palautamme peruuttamistasi tuotteista rahat kokonaisuudessaan palautuskortissa ilmoittamallesi tilille viimeistään 30 päivän kuluttua tavaran takaisin saatuaan. Vaihtoehtoisesti voit valita hyvitykseksi Waku-Organics.fi -verkkokaupan lahjakortin. Lahjakortti on voimassa 2 vuotta ja se voidaan käyttää seuraavien tilausten maksuna.

Ilmoitamme vastaanottamistamme asiakaspalautuksista sinulle sähköpostitse ja/tai tekstiviestillä. Mikäli et ole saanut kuittausta viikon sisällä palautuksesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mikäli käytössäsi ei ole tulostinta voit lisätä mukaan tarvittavat tiedot vapaasti muotoiltuna.

Kuluttajalle lisätietoa verkkokaupan peruuttamisoikeudesta

http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/kuluttajaneuvonta/etamyynti/peruutusoikeus/

Rahapalautukset

Hyvitys, kun maksettua tuotetta ei voida toimittaa

Waku -verkkokauppa toimii lähes reaaliajassa eli sivuilla näkyviä tuotteita on pääsääntöisesti varastossa. Joissakin poikkeustapauksissa tuotetta ei voida toimittaa. Tällöin pyydämme sinua ilmoittamaan pankkitilisi numeron asiakaspalveluumme rahapalautuksen maksamista varten. Tilinumerot eivät välity Waku-Organics.fi -verkkokauppaan verkkomaksun yhteydessä. Mikäli tilinumeroa ei ole ilmoitettu, rahapalautus maksetaan maksuosoituksena.

Palautusten hyvitys

Jos palautat tuotteen postitse, saat maksamasi hinnan joko maksuosoituksena tai pankkitilillesi valintasi mukaan. Jos haluat rahat tilillesi, muista ilmoittaa tilinumero palautuksen yhteydessä.

Luottokortilla maksettu tuote

Jos tuotteet on maksettu luottokortilla, summa hyvitetään luottokorttitilillesi. Muista tarkistaa hyvitys tiliotteestasi. Mikäli tuote on palautettu postitse, vie jonkin aikaa ennen kuin hyvitys näkyy tiliotteella.

Laskuun ja erämaksulla tilattu tuote

Mikäli olet tehnyt tilauksen laskuun tai erämaksulla, vähennä palautettavien tuotteiden hinta laskusta seuraavasti:

Kun maksat kaiken kerralla: vähennä palautettavan tuotteen hinta laskun käteissummasta.

Kun maksat erissä: vähennä palautettavan erämaksutuotteen 1. erä laskun erämaksuvaihtoehdosta.

Kun maksat erissä ja palautettava tuote ei ole erämaksutuote: vähennä koko tuotteen hinta laskun erämaksuvaihtoehdosta.

Maksa siis alkuperäisen tilauksen laskulla ainoastaan ne tuotteet, jotka pidät.

Vaihtojen hyvitys

Vaihtaessasi tuotteita hyvitämme palautuksen arvon vaihtotilauksen loppusummasta. Palautamme ylimääräiset rahat, jos vaihdettavan tuotteen arvo on suurempi kuin uuden tuotteen arvo.