Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank

Gyada Cosmetics on ekologinen, biologinen, vegaaninen ja eläinkokeeton italialainen kosmetiikkabrändi. Gyadan missio on yksinkertainen ja selkeä: tarjota korkealaatuista kosmetiikkaa vain luonnonmukaisia reseptejä käyttäen. 

Gyada keskittyy ennen kaikkea tutkimukseen ja tuotekehitykseen voidaakseen tarjota laatutuotteita luonnonmukaisista ainesosista tinkimättä. Tämä on aina Gyadalle tärkein vaihe jokaisen tuotteen luomisessa. Gyadalla tutkitaan ja testataan ideoita usean kuukauden ajan tavoitellen täydellisyyttä ja ratkaisevia yksityiskohtia. Tuotteiden tehokkuus ja laatu saadaan täysin luonnonmukaisista, biologisiin kasviuutteisiin perustuvista ainesosista.

Gyada Cosmetics -tuotteet eivät sisällä: BHA-happoa, butyylihydroksitolueenia, väriaineita, EDTA:ta, polyetyleeniglykolia, parabeeneja, vaseliinia, natriumlauryylieetterisulfaattia, natriumlauryylisulfaattia, silikoneja. Lisäksi ne on nikkelitestattu.

Nimi “Gyada” on tulos monelta taholta saaduista vaikutteista, joiden ytimestä löytyy rakkaus, kauneus ja elämä. Jade on erilaisista mineraaleista muodostuva, hennon vihreä ja kristallinhohtoinen kivi. Se on luonnonvärinen kivi, joka liittyy neljänteen chakraan, sydänchakraan, eli chakraan, jonka ympärillä kaikki ihmisen fyysiset ja energiset toiminnot pyörivät. Gyada on myös tunnistettava naisen nimi, luotettava ystävä. Pienten unelmien luoja, unelmien, jotka voivat toteutua. Valmistajan sivuille pääset täältä

Gyada Cosmetics

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-15 / 64

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-15 / 64

Sivu
per sivu