The wishlist name can't be left blank

Radico on kasveista ja yrteistä valmistettu Ecocert luomusertifioitu ja turvallinen hiusvärisarja hiusten värjäämiseen. Saatavana on Colour Me Organic 23 upeaa luonnollista värisävyä sekä 10 hiuspohjaa ja hiuksia hoitavaa yrttiä. Valikoimasta löydät tummia, vaaleita, lämpimiä ja viileitä värisävyjä. Radico kasviväri valmistetaan intialaisen ayurveda periaalleella, joka tarkoittaa hiusten kokonaisvaltaista hyvinvoinnin edistämistä:

 1. Kasviväri peittää tehokkaasti harmaat, jättäen hiuksiin luonnollisen kauniin ja säihyvän värin,
 2. hoitaa hiuspohjaa edistäen hiusten kasvua ja hiuspohjan hyvinvointia 
 3. hoitaa hiuksia tehden niistä kauniin kiiltävät ja tuuheat

Kestoväri on kehitetty viimeisimmän teknologian ja jatkuvan tuotekehityksen tuloksena vuosituhansien perinteitä noudattaen.

Radico on maailman johtava kansaivälisesti tunnustettu kasvivärivalmistaja, jonka tuotteita myydään maailmanlaajuisesti yli 100 maassa. Radico tarjoaa helppokäyttöisiä kasvivärejä sekä hiuksia ja hiuspohjaa hoitavia ajurvedisiä yrttejä kotihoitoon ja kampaamon ammattilaisille. Radicon hiusväreissä käytetyt kasvit viljellään vastuullisesti ja luonnonmukaisest kestävän kehityksen periaatteella luontoa ja ympäristöä kunnioittaen. Viljelyssä ei käytetä keinotekoisi lannoiteita tai kemiallisia torjunta-aineita tai mitään muuta elimistölle tai ympäristölle vahingollisia aineita. Valmistajan sivuille pääset täältä. Radico kasvihiusvärin ominaisuuksia ja etuja:

 

Kasvivärit

Tilaa RSS-syöte
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Luettelo Ruudukko

Tuotteet 1-10 / 29

Sivu
per sivu
 1. Radico Ayurvedic Hair Oil ayurveda elvyttävä hiusöljy 100ml
  Rating:
  0%

  Ohuille hiuksille

  Radico hiusöljy valmistetaan harvinaisista ayurveda kasveista, joita on itämaissa käytetty hiustenhoidossa jo vuosituhansien ajan. Hiusöljy edistää hiusten kasvua, ehkäisee hiusten ennenaikaista ohenemista ja harmaantumista. Vahvistaa hiusjuuria. Tekee hiuksista terveet, kauniit ja kiiltävät. Sopii erityisen hyvin Curly Girl -metodiin.

  Lisätietoja
  19,90 €
 2. Radico Organic Brahmi powder brahmijauhe 100 g
  Rating:
  0%

  Radico Organic luonnonmukaista brahmijauhetta käytetään hiusten käsittelyyn ja hoitamiseen. Se kosteuttaa päänahkaa ja edistää hiuspohjan hyvinvointia. Antaa hiuksille luonnollista kiiltoa ja hohdetta. Brahmijauhetta käytetään erityisesti hiustenlähdön hoidossa, sillä se elvyttää ihon pintaverenkiertoa ja näin edistää uusien hiuksien kasvua. Hiuslatvoihin laitettuna se ehkäisee hiusten haarautumista.

  Brahmijauhetta voidaan käyttää myös ihonhoidossa. Se silottaa juonteita, edistää ihon pintaverenkiertoa ja brahmia käytetään ärtyneen ihon, ekseemojen, psoriasiksen hoitoon. Lue lisää blogistamme täältä

  Lisätietoja
  13,50 €
 3. Radico Organic Hair Wash and Treatment hiusten ja päänahan puhdistukseen 100g
  Rating:
  0%

  Kaikille hiustyypeille

  Radico amla-, reetha- ja shikakai-jauhe on täydellinen sekoitus luomulaatuisista kasvijauheista, jota käytetään hiusten ja päänahan puhdistamiseen, käsittelyyn ja hoitamiseen. Se kuoriin kevyesti päänahkaa, edistää hiusten kasvua estäen hiustenlähtöä. Antaa hiuksille luonnollista kiiltoa ja hohdetta. Tuotetta voi käyttää hiusten syväpuhdistamiseen shampoon sijaan myös ennen kasvivärillä värjäämistä. Ayurveda kasveja on käytetty itämaissa hiusten hoitamiseen jo vuosisatojen ajan. Sopii kaikille hiustyypeille ja myös herkälle päänahalle. 

  Lisätietoja
  13,50 €
 4. Radico luonnonmukainen puhdistava shikakai-jauhe 100g
  Rating:
  0%

  Shikakai-jauhetta on käytetty itämaissa hiusten- ja vartalon puhhistamiseen vuosisatojen ajan. Radico luonnonmukainen shikakai –siemenjauhe kuorii kevyesti päänahkaa poistaen hellävaraisesti epäpuhtauksia ja siten edistää hiusten kasvua ja vähentää hilsettä. Puhdistaa hiukset, silottaa ja hoitaa, antaa kiiltoa ja tuuheutta. Erinomainen luonnonmukainen vaihtoehto hilseen hoitoon ja hiuspohjan hyvinvointiin. Sopii kaikille hiustyypeille. Ihonhoidossa shikakai-jauhetta käytetään psoriasiksen ja ekseemojen hoitoon.

  Lisätietoja
  9,00 €
 5. Radico Colour Me Organic Darkest Ash Blonde kasviväri tummin tuhkablondi 100g
  Rating:
  0%
  Värjää hiukset upeaan sävyyn Radicon luomusertifioidulla hiusvärillä, joka sisältää vain ayurvedisia yrttejä! Hiuksesi saavat luonnollisen värin, kauniin kiillon ja näyttävät upealta. Hiusväri jää pehmeästi hiustesi pintaan ja täydentää omaa hiusväriä. Color Me Organic on ensimmäinen sertifioitu orgaaninen hiusväri, joka peittää harmaat hiukset tehokkaasti ja asianmukaisesti yhdellä värjäyskerralla, auttaa suojaamaan ja ravitsemaan hiuksia. Kestoväri pysyy 4-6 viikkoa riippuen hiusteni kunnosta. Sopii kaikille hiustyypeille. Lisätietoja
  13,50 €
 6. Radico luonnonmukainen bhringraj-jauhe 100g
  Rating:
  0%

  Bhringraj auttaa hoitamaan kuivaa ja hilseilevää päänahkaa ja edistää hiusten kasvua stimuloimalla päänahan pintaverenkiertoa. Se vähentää harmaantumista ja kaljuuntumista ja tummentaa hiuksia. Lisäksi bhringraj antaa joustavuutta ja tekee hiuksista helpommin kammattavat kuivattamatta tai rasittamatta hiuksia. Bringraj on luonnollinen hoitoaine. Bhringraj tunnetaan myös sen viilentävästä ominaisuudesta, ja siksi se voi auttaa vähentämään stressiä ja stressiin liittyvää hiustenlähtöä. Radico bringraj-jauhe sopii käytettäväksi yhdessä amlan, brahmin ja shikakain kanssa. 

  Lisätietoja
  13,50 €
 7. Radico luomusertifioitu amlajauhe 100g
  Rating:
  0%

  Radico Organic Amla Powder luonnonmukainen amlajauhe on monipuolinen hiustenhoitoaine. Amlahedelmästä saatua amlajauhetta on itämaissa käytetty ravinnoksi, sekä ihon ja hiusten hoitamiseen jo vuosituhansia. Se on elintarvikekelpoinen marja, joka muistuttaa suomalaista karviaismarjaa. Amlajauhe sisältää antioksidantteja ja C-vitamiinia, joka on välttämätön kollageenin tuotannolle. Kollageeni kiihdyttää uusien ihosolujen muodostumista ja vahvista hiuksia.

  Amlajauhe hoitaa hiuksia tehden niistä sileät, säihkyvän kiiltävät ja tuuheat. Samalla amlajauhe hoitaa hilsettä ja säännöllisessä käytössä ehkäisee hiustenlähtöä ja harmaantumista.

  Radico Organic on maailman johtava kasvivärvalmistaja Intiasta. Kaikki tuotteet ovat Ecocert-sertifioituja, eläikokeettomat, sopii vegaaneille. Tuotteet valmistetaan ympäristöystävällisesti kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Radico oli ensimmäinen Ecocert- sertifioitu luonnonkosmetiikan yritys Intiassa. 

  Lisätietoja
  9,90 €
 8. Radico Organic Cassia Powder cassiajauhe 100g
  Rating:
  0%

  Radico luonnonmukainen cassiajauhe (väritön henna tai neurtaali henna) on monipuolinen hiustenhoidossa käytetty kasvi. Intialaisessa ayurvedassa cassiajauhetta on käytettu vuosituhansien ajan. Cassia korjaa vahingoittuneita hiuksia ja on erinomainen vaihtoehto hiusten vahvistamiseen proteiinihoidon sijaaan. Se hoitaa hiuksia, tekee hiuksistä tuuheat ja antaa upean kiillon. Cassia silottaa hiuksia tehden hiuksista helposti käsitteltävät. Cassialla on antiseptisia ja antibakteerisia ominaisuuksia, siksi se auttaa hilseen hoidossa. 

  Radico Organic Cassia Powder cassijauhe on Ecocert sertifioitu luonnonmukaisesti viljelty ympäristöystävällinen ja biohajoava. Radico on markkinoiden ensimmäinen luomusertifioitu kestoväri ja on kehitetty vuosituhansien perinteitä noudattaen. 

  Lisätietoja
  10,04 €
 9. Radico Colour Me Organic kasviväri vaaleanruskea 100g
  Rating:
  0%

  Värjää hiukset upeaan sävyyn Radicon luomusertifioidulla hiusvärillä, joka sisältää vain ayurvedisia yrttejä! Hiuksesi saavat luonnollisen vaalean ruskean värin, kauniin kiillon ja näyttävät upealta. Hiusväri jää pehmeästi hiustesi pintaan ja täydentää omaa hiusväriä. Color Me Organic on ensimmäinen sertifioitu orgaaninen hiusväri, joka peittää harmaat hiukset tehokkaasti ja asianmukaisesti yhdellä värjäyskerralla, auttaa suojaamaan ja ravitsemaan hiuksia. Kestoväri pysyy 4-6 viikkoa riippuen hiusteni kunnosta. Sopii kaikille hiustyypeille.

  Lisätietoja
  13,50 €
 10. Radico Colour Me Organic Violet kasviväri violetti 100g
  Rating:
  100% of 100
  Värjää hiukset upeaan sävyyn Radicon luomusertifioidulla hiusvärillä, joka sisältää vain ayurvedisia yrttejä! Hiuksesi saavat luonnollisen värin, kauniin kiillon ja näyttävät upealta. Hiusväri jää pehmeästi hiustesi pintaan ja täydentää omaa hiusväriä. Color Me Organic on ensimmäinen sertifioitu orgaaninen hiusväri, joka peittää harmaat hiukset tehokkaasti ja asianmukaisesti yhdellä värjäyskerralla, auttaa suojaamaan ja ravitsemaan hiuksia. Kestoväri pysyy 4-6 viikkoa riippuen hiusteni kunnosta. Sopii kaikille hiustyypeille. Lisätietoja
  13,50 €
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Luettelo Ruudukko

Tuotteet 1-10 / 29

Sivu
per sivu