Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
Colour Me Organic Burgundy kasviväri burgundi 100g

Colour Me Organic burgundi kasviväri 100g

Radico Colour Me Organic shampanjablondi kasviväri 100g

Radico Colour Me Organic shampanjablondi kasviväri 100g

Radico Organic luonnonmukainen indigojauhe 100g

Radico luonnonmukainen indigojauhe värjää hiukset tummaksi, suojaa ja pehmentää hiuksia palauttaen hiusten luonnollisen kauniin kiillon ja hohdon. Hennaan sekoitettuna sillä saadaan erisävyisiä ruskeita värejä. Kaikille hiustyypeille. 

10,00 €
Saatavuus: Ei varastossa
Tuotekoodi
20215

Indigo on kasvi, joka sisältää sinistä väriainetta. Indigoa on käytetty itämaissa hiusten värjäämiseen yksin tai yhdessä hennajauheen kanssa yli 4000 vuotta. Ayurvedinen indigo peittää harmaat tasaisesti jo ensimmäisellä värjäyskerralla. Suojaa ja pehmentää hiuksia palauttaen hiusten luonnollisen kauniin kiillon ja hohdon.

Radico indigojauhe on markkinoiden ensimmäinen luomusertifioitu kestoväri ja on kehitetty vuosituhansien perinteitä noudattaen. Pakkaus riittää pitkiin (vyötärölle asti) hiuksiin. 

Varoitus: Indigo on hyvin antiseptinen kasvi ja voi aiheuttaa ihon ärymistä. Mikäli et ole aikaisemmin käyttänyt indigoa, suosittelemme suortuvatestia. 

Käyttö: Sekoita jauhe lämpimän veden kanssa suhteessa 1:3 (yksi osa jauhetta ja 3 osaa vettä) ja käytä heti. Levitä indigotahna PUHTAISIIN kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin. Kääri hiukset ja anna vaikuttaa vähintään 1 tunti.

Saadaksesi hiuksiin ruskeita sävyjä voit lisätä indigojauheen sekaan hennajauhetta

INCI: Indigojauhe (Indigofera Tinctoria)* 

*Luomusertifioitu Ecocert 

Radico luomusertifioidut tuotteet valmistetaan Intiassa kestävän kehtiyksen periaatteita noudattaen. Valmistajan sivuille pääset täältä

Kirjoita arvostelu
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus