Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank

Muuta hiustenhoitorutiiniasi Waku-Organics -verkkokaupan luonnonmukaisilla ja luomu hiustenhoitotuotteilla. Tässä joitakin syitä, miksi siirtyminen luonnonmukaiseen hiustenhoitoon kannattaa sekä hiustesi terveyden että ympäristön kannalta.

Ravitsevuus ja Elinvoima: Verkkokaupassa myytävät tuotteemme on valmistettu luonnonmukaisista ja luomu ainesosista, jotka ovat hellävaraisia ja ravitsevia. Tuotteemme ovat vapaita kemikaaleista kuten sulfaateista, parabeeneista ja silikoneista, ne edistävät terveitä, elinvoimaisia ​​hiuksia ravitsemalla ja vahvistamalla hiuksia juurista latvaan.

Rauhoittava päänahanhoito: Hyvästit päänahan ärsytykselle luonnonmukaisten tuotteemme avulla. Hellävaraiset päänahkaa hoitavat tuotteemme on valmistettu rauhoittavista kasviuutteista ja eteerisistä öljyistä, mikä tekee niistä ihanteellisia herkälle iholle tai päänahan tiloille kuten ekseemalle tai psoriaasille.

Ympäristötietoinen: Waku Organicsissa painotamme tuotteiden kestävyyttä. Valikoimassamme olevat useat tuotteet ovat peräisin luomuviljelystä, ne välttävät synteettisiä torjunta-aineita ja lannoitteita, mikä vähentää ympäristövaikutuksia ja tukee terveellisempää planeettaa tuleville sukupolville.

Eläinkokeeton: Voit levätä rauhassa, kun tiedät että hiustuotteitamme ei ole testattu eläimillä. Sitouduttuamme eläinkokeettomiin käytäntöihin, varmistamme ettei eläimiä vahingoiteta luonnonmukaisen hiustenhoitotuotteemme valmistuksessa.

Pitkäaikaiset Tulokset, Luonnollisesti: Vaikka synteettiset vaihtoehdot voivat tarjota lyhytaikaisia ratkaisuja, luonnonmukaiset hiustenhoitotuotteet tarjoavat pitkäaikaisia etuja. Koe parannettu hiusten rakenne, lisääntynyt kiilto ja havaittava hiusten kasvu ajan myötä, saavuttaen haluamasi terveet, rehevät hiukset.

Siirry käyttämään Waku Organicsin tarjoamia luonnonmukaisia ja orgaanisia hiustenhoitotuotteita jo tänään saadaksesi hiuksesi näyttämään ja tuntumaan parhaimmiltaan, samalla edistäen kestävämpää, eläinkokeetonta tulevaisuutta.

Hiustenhoito

Tilaa RSS-syöte
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-15 / 54

Sivu
per sivu
 1. -50%
  GYADA vahvistava muotoiluvoide spirulinalla 125ml
  Rating:
  0%
  Normaalihinta 17,90 € Tarjoushinta 8,95 €
 2. -50%
  GYADA Hair Sheet Mask talia tasapainottava hiusnaamio 60ml
  Rating:
  0%
  Normaalihinta 9,90 € Tarjoushinta 4,95 €
 3. -50%
  Gyada Hyalurvedic puhdistava kangas-hiusnaamio 60ml
  Rating:
  0%
  Normaalihinta 9,90 € Tarjoushinta 4,95 €
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-15 / 54

Sivu
per sivu