The wishlist name can't be left blank

Koulutus

Tilaa RSS-syöte
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Luettelo Ruudukko

3 tuotetta

per sivu
 1. Kasviväriopas ABC
  Rating:
  0%

  Kasvivärjäyksen e-opas antaa sinulle tarvittavat työkalut kauniiseen kasvivärjäykseen ekokampaaja Hanna Jalkasen ohjeilla. Oppaasta löydät kaiken olennaisen kasvien maailmasta ja onnistut loihtimaan upeita sävyjä.

  Lisätietoja
  30,00 €
 2. Radico kasviväri verkkokurssi ammattilaisille, sisältää aloituspakkauksen
  Rating:
  100% of 100

  Radico Organic kasviväri tehokas ja käytännönläheinen verkkokurssi kasviväriasiantuntija Mona Metherin kouluttamana. Kurssi sisältää aloituspakkauksen. Verkkokurssilla opit valitsemaan asiakkaalle sopivan hiusten kasvivärin, saat kattavan tietopaketin kasvivärien ja kasvien käytöstä hiusten värjäykseen ja erilaisten hius- ja päänahan ongelmien hoitoon. Käytämme verkkokurssilla maailman johtavan kasvivärivalmistajan Radico kasvivärejä ja yrttejä.

  Kurssin käytännön osuuden pitää sinulle Suomen ekokampaajakoulutuksen suunnittelija, kasviväriasiantuntijan ja kouluttaja Mona Mether. Opit kasvivärjäyksen kaupallistamisen, markkinoinnin ja hoitavien kasvien osuuden KTM, Eha Vakkermannin opastamana. Kurssi sopii vasta-aloittelijalle kasviväristä kiinnostuneelle tai henkilölle joka haluaa päivittää tietoja. 

  Lisätietoja
  Kirjautuneille ammattilaisille
 3. Radico kasviväri verkkokurssi ammattilaisille
  Rating:
  100% of 100

  Radico Organic hiusten kasviväri tehokas ja käytännönläheinen verkkokurssi kampaamon ammattilaisille kasviväriasiantuntijan Mona Metherin kouluttamana. Verkkokurssilla opit valitsemaan asiakkaalle sopivan hiusten kasvivärin, saat kattavan tietopaketin kasvivärien ja kasvien käytöstä hiusten värjäykseen ja erilaisten hius- ja päänahan ongelmien hoitoon. Käytämme verkkokurssilla maailman johtavan kasvivärivalmistajan Radico kasvivärejä ja yrttejä. Kurssin käytännön osuuden pitää sinulle Suomen ekokampaajakoulutuksen suunnittelija, kasviväriasiantuntijan ja kouluttaja Mona Mether. Opit kasvivärjäyksen kaupallistamisen, markkinoinnin ja hoitavien kasvien osuuden KTM, Eha Vakkermannin opastamana. Lisätietoja

  285,00 €
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Luettelo Ruudukko

3 tuotetta

per sivu