Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank

Blogiyhteistyö

Teemme mielellämme yhteistyötä bloggaajien kanssa ja lähetämme Waku-organics  -verkkokaupan tuotteita testiin, joiden avulla bloggaajien ja muiden mielipidevaikuttajien on mahdollista saada tietoa tuotteistamme ja niiden tarjoamasta käyttökokemuksesta. Tarjoamme myös tietoa mahdollisten kysymysten herätessä.

Bloggaajat voivat vapaasti kertoa omista tuotteisiimme liittyvistä mielipiteistä, sillä me emme vaikuta bloggaajien kirjoituksiin tai mielipiteisiin. Mahdolliset tuotesuositukset ovat aina bloggaajien omia mielipiteitä ja henkilökohtaisia suosituksia.

 

Oletko Bloggari tai mielipidevaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä?

Lähetä yhteystietosi, kuvaus toiminnastasi ja ideasi yhteistyötoiminnasta osoitteeseen info@waku-organics.fi ja voimme keskustella asiasta lisää. 

Toivoimme, että kertoisit enemmän seuraavista asioista yhteydenottossasi:

  • Kerro yhteistyöideastasi; Mikä blogi/mediakanava, mistä tuotteista olet kiinnostunut ja muutama esimerkki aikaisemmin tekemistäsi yhteistyöstä yritysten/brändien kanssa. Kerro myös lyhyesti itsestäsi.
  • Mitä odotat meiltä? Kaipaatko näkyvyyttä (millaista näkyvyyttä?), tuotteita (mitä tuotteita?) vai rahaa? Mitä tarkemmin pystyt yksilöimään tarpeesi, sitä helpompaa keskustelu yhteistyöstä on aloittaa.
  • Mitä ainutlaatuista sinulla on tarjota meille? Miksi meidän kannattaisi tehdä yhteistyötä juuri sinun kanssasi?

Käymme kaikki tulleet yhteistyöhakemukset huolella läpi. Odotamme innolla yhteydenottoasi!

 

Tarjoamme myös yhteistyössä TradeTrackerin kanssa bloggaajille mahdollisuuden tienata rahaa mainoslinkeillä ja -bannereilla.

Mikäli sinulla on blogi tai kotisivu, voit rekisteröityä TradeTracker-kumpanuusmarkkinointiverkostoon ja hakea affiliate-julkaisijaksemme.

Käyttämällä sivustollasi verkkokauppaamme ohjaavia mainoslinkkejä ja -bannereita saat komission sivustosi kautta tapahtuvista myynneistä.

Löydät Trade Trackerin täältä

Trade Tracker logo