Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank

Valikoimastamme Radico luomusertifioidut kasvivärit ja hiustenhoitoyrttijauheet kuluttajille ja ammattilaisille (ammattilaisten tuotteisiin pääset täältä). Radico Colour Me Organic on Suomen ekokampaajien suosima kasveista ja yrteistä valmistettu Ecocert luomusertifioitu turvallinen hiusvärisarja, joka värjää hiuksia vahingottomatta ja kuivattamatta. Saatavana on 23 upeaa luonnollista värisävyä. Valikoimasta löydät tummia, vaaleita, lämpimiä ja viileitä värisävyjä.

Radico kasviväri valmistetaan intialaisen ayurveda periaatteella, joka tarkoittaa hiusten kokonaisvaltaista hyvinvoinnin edistämistä:

  1. Kasviväri peittää tehokkaasti harmaat, jättäen hiuksiin luonnollisen kauniin ja säihkyväni värin,
  2. hoitaa hiuspohjaa edistäen hiusten kasvua ja hiuspohjan hyvinvointia 
  3. hoitaa hiuksia tehden niistä kauniin kiiltävät ja tuuheat

Kestoväri on kehitetty viimeisimmän teknologian ja jatkuvan tuotekehityksen tuloksena vuosituhansien perinteitä noudattaen.

Radico Organic tarjoaa laajan valikoiman hiuspohjaa ja hiuksia hoitavia yrttijauheita, joita käytetään hiusten värjäämiseen, puhdistamiseen ja hiusten ja päänahan hoitoon. Radicolta löydät luonnonmukaisen ratkaisun esimerkiksi hiusten lähtöön, hilseen hoitoon, kaljuuntumiseen tai muihin hiusongelmiin. 

Radico kasvivärejä ja hiustenhoitojauheita on helppoa käyttää. Lisätään vain vesi. Tarkemmat ohjeet löytyvät täältä. 

Radico on maailman johtava kansainvälisesti tunnustettu kasvivärivalmistaja, jonka tuotteita myydään maailmanlaajuisesti yli 100 maassa. Radico tarjoaa helppokäyttöisiä kasvivärejä sekä hiuksia ja hiuspohjaa hoitavia ajurvedisiä yrttejä kotihoitoon ja kampaamon ammattilaisille. Radicon hiusväreissä käytetyt kasvit viljellään vastuullisesti ja luonnonmukaisesta kestävän kehityksen periaatteella luontoa ja ympäristöä kunnioittaen. Viljelyssä ei käytetä keinotekoisi lannoitteita tai kemiallisia torjunta-aineita tai mitään muuta elimistölle tai ympäristölle vahingollisia aineita. Valmistajan sivuille pääset täältä.

Ecocert luomusertifioitu kosmetiikka Tuotteet sopivat vegaaneilleRadico Cruelty Free productsRadico Made Safe sertifokaatti Radico Eco Excellence logo

 

Radico

Radico
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-15 / 27

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-15 / 27

Sivu
per sivu