Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
Radico Colour Me Organic kasviväri kuparinruskea 100g

Radico Colour Me Organic kuparinruskea kasviväri 100g

Radico Colour Me Organic kastanjapunainen kasviväri 100g

Radico Colour Me Organic kastanjapunainen kasviväri 100g

Radico Colour Me Organic kasviväri viininpunainen 100g

Rating:
100% of 100
Värjää hiukset upeaan sävyyn Radicon luomusertifioidulla hiusvärillä, joka sisältää vain ayurvedisia yrttejä! Hiuksesi saavat luonnollisen viininpunaisen värin, kauniin kiillon ja näyttävät upealta. Hiusväri jää pehmeästi hiustesi pintaan ja täydentää omaa hiusväriä. Color Me Organic on ensimmäinen sertifioitu orgaaninen hiusväri, joka peittää harmaat hiukset tehokkaasti ja asianmukaisesti yhdellä värjäyskerralla, auttaa suojaamaan ja ravitsemaan hiuksia. Kestoväri pysyy 4-6 viikkoa riippuen hiusteni kunnosta. Sopii kaikille hiustyypeille.
14,80 €
Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
20154

Haluatko hiuksiin kauniin luonnollisen värin, kiiltoa ja tuuheutta? Radico Colour Me Organic tarjoaa Sinulle helppokäyttöisen, turvallisen ja luonnonmukaisen kasvivärin. 

Radico kasviväri on luotu vuosituhansien traditioita ja nykyaikaista tietämystä yhdistäen. Kasvivärit valmistetaan yrteistä ja kasveista, joita on itämaissa käytetty hiusten värjäämiseen ja hoitoon vuosituhansien ajan. Jokainen ayurveda hiusväri sisältää ainesosia, jotka värjäävät, hoitavat hiuksia ja päänahkaa sekä edistävät hiuspohjan terveyttä ja hiusten kasvua. Tämän ansiosta kasvivärien pitkäaikainen käyttö tekee hiuksista terveet, kiiltävät ja tuuheat.

Tässä muita Radico kasvivärin etuja: 

Kotona värjäät turvallisesti silloin kun sinulle sopii

Saat hyvän omatunnon sillä käyttämällä luonnonmukaista hiusväriä säästät ympäristöä

Vähennät omaa kemikaalikuormaa 

Ostamalla reilusti tuotettua tuotetta tuet maaviljelijöitä ja heidän perheitä alkutuotannossa. 

Radico Colour Me Organic viininpunainen ainesosat:

Ainesosat INCI: Rubia Cordifolia (Manjistha (matara))*, Lawsonia Inermis (Henna)*, Emblica Officinalis (Amla) Eclipta Alba*, Hibiscus Rosa Sinensis (kiinanruusu)*, Trigonella Foenum-Graecum (rohtosarviapila)*.

*Ecocert luomusertifioitu

Matara (Rubia Cordifolia) antaa värjäävässä seoksessa punaista sävyä ja korjaa vahingoittuneita latvoja.  Matara hoitaa hilsettä ja stimuloi hiusten kasvua. Edistää hiusten ja päänahan hyvinvointia. 

Henna (Lawsonia Inermis) antaa hiuksiin kauniin punertavan sävy, silotta ja hoitaa hiuksia. Se hoitaa hilsettä ja päänahan hyvinvointia ja edistää hiusten kasvua.

Amla ( Phyllanthus emblica) sisältää antioksidantteja ja runsaasti C-vitamiinia, joka kiihdyttää uusien ihosolujen muodostumista ja vahvista hiuksia. Amla hoitaa hilsettä ja säännöllisessä käytössä ehkäisee hiustenlähtöä ja harmaantumista. Tuuheuttaa hiuksia ja lisää kiiltoa.

Hibiscus (Hibiscus rosa-sinensis) lisää punaisissa väreissä viileää punaisuutta ja on erinomainen hilseen hoitaja. Edistää hiusten kasvua ja päänahan hyvinvointia.

Rohtosarviapila (eng. Methi Trigonella foenum-graecum) on yksi tehokkaimmista ayurveda kasveista hoitamaan hiustenlähtöä. Rohtosarviapila-siemenillä on myös korkea proteiini- ja nikotiinihappopitoisuus, joka hoitaa hilsettä ja erilaisia ​​päänahan ongelmia, kuten hiusten kuivumista, kaljuuntumista ja hiusten ohenemista.

Kirjoita arvostelu
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus