Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank

Yritys

Yritys

Waku-Organics on moderni luonnonkosmetiikan verkkokauppa kuluttajille ja ammattilaisille. Myymme maahantuomiamme kauneustuotteita. Tuotevalikoimastamme löydät luonnonmukaiset ihon-, hiusten- ja vartalonhoitotuotteet kuluttakille ja ammattilaisille.Valikoimassa ovat seuraavat tuotemerkit: Aubrey-Organics, Kivvi, Abies-Organics, Radico, Les Argiles Du Soeile. 

Waku-Organics aloitti toimintansa vuonna 2012. Ensimmäinen brändimme oli yhdysvaltalaisen AUBREY-ORGANICS luonnonmukaiset tuotteet. Vuonna 2018 laajensimme toiminnan Eestiin. Eestin tuotevalikoimanne löytyy verkkokaupasta www.wakuorganics.ee

Filosofiamme

Kosmetiikka ei ole vain jotakin rasvaa, jota iholle tai hiuksiin laitetaan. Lääketeollisuudessa tiedetään, että iholle laitettavat aineet imeytyvät verenkiertoon. Eri arvioiden mukaan 60-75 % kosmetiikkavalmisteesta imeytyy ihoon. Valinnoilla on siis suora terveydellinen vaikutus. Ei ole samantekevää, mitä iholle ja hiuksiin laittaa. Uskomme, että luonnonmukaiset tuotteet ovat aidosti parempi vaihtoehto keholle ja ympäristölle.

Tarjoamme:

  • kuluttajille ja ammattilaisille helpon, nopean ja nykyaikaisen tavan ostaa laadukkaita luonnonmukaisia tuotteita koti- ja ammattikäyttöön 24/7
  • ajankohtaista hyödyllistä tietoa luonnonkosmetiikasta, raaka-aineista ja vinkkejä luonnonmukaisesta ihon-, hiusten- ja vartalonhoidosta
  • tuotteita ja luentoja teemapäiville, naisten iltoihin jne. Ota yhteyttä lomakkeella tai soita! 
  • Lähikoulutusta ja verkkokoulutusta. Katso täältä

Yhteistyö 

Teemme tiiviisti yhteistyöta tuotevalmistajien, ammattilaisten ja oppilaistosten kanssa. Uskomme vahvasti siihen, että kouluttaminen ja tiedon lisääminen vaikuttavat ympäristötietoisuuteen ja valintoihin.

Perustaja

Olen Eha Vakkermann. Waku Organics sai alkunsa omasta kosmetiikan yliherkkyydestä sekä halusta tarjota aidosti luonnonmukaisia ja toimivia kosmetiikkatuotteita. Sain kosmetiikasta herkän silmänympärysihon punaiseksi ja kireäksi. Sopivia tuotteita aloin löytää luonnonkosmetiikasta ja samalla kiinnostus kosmetiikan raaka-aineisiin heräsi. Kaupallinen koulutus, entinen yrittäjäkokemus ja vahva halu oppia uutta antoivat eväät perustaa oma maahantuontiyritys ja halukkuuden jakaa tietoa luonnonkosmetiikasta.

Tuotteet ja palvelut, joita päivittäin käytämme, kertovat eettisistä ja sosiaalisista valinnoistamme. Ne viestivät elämäntavasta, arvomaailmasta ja rakkaudesta läheisiämme kohtaan. Eläinkokeettomuus, reilun kaupan puitteessa hankitut raaka-aineet ja kasvipohjaiset vegaaneille sopivat tuotteet – muutamia esimerkkejä tietoisista lifestyle-valinnoista mainitakseni". 

KTM, Eha Vakkermann

Waku OY

Perustaja ja toimitusjohtaja

Pro Luonnonkosmetiikka yhdistyksen hallituksen jäsen

Yhteystiedot:
Waku Oy
Sinimäentie 10B
02630 Espoo
Y-tunnus: 0960169-7
Puhelin: 050-3426216

Sähköposti:  info(at)waku-organics.fi