Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank

Radico kasviväri verkkokurssi ammattilaisille

Rating:
100% of 100

Radico Organic kasviväri tehokas ja käytännönläheinen verkkokurssi kasviväriasiantuntija Mona Metherin kouluttamana. Kurssi sisältää aloituspakkauksen. Verkkokurssilla opit valitsemaan asiakkaalle sopivan hiusten kasvivärin, saat kattavan tietopaketin kasvivärien ja kasvien käytöstä hiusten värjäykseen ja erilaisten hius- ja päänahan ongelmien hoitoon. Käytämme verkkokurssilla maailman johtavan kasvivärivalmistajan Radico kasvivärejä ja yrttejä.

Kurssin käytännön osuuden pitää sinulle Suomen ekokampaajakoulutuksen suunnittelija, kasviväriasiantuntijan ja kouluttaja Mona Mether. Opit kasvivärjäyksen kaupallistamisen, markkinoinnin ja hoitavien kasvien osuuden KTM, Eha Vakkermannin opastamana. Kurssi sopii vasta-aloittelijalle kasviväristä kiinnostuneelle tai henkilölle joka haluaa päivittää tietoja. 

150,00 €
Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
RAD2

Ekologisuus ja kestävä kehitys ovat kampaamoalan kuuma trendi. Asiakkaat osaavat kysyä ja vaatia luonnonmukaisia vaihtoehtoja hiusten värjäykseen ja hoitoon. Ympäristötietoisuus ja kasvavat allergiat ovat saaneet kampaamoalan yrittäjät kääntymään ekologisten tuotteiden ja palvelujen puoleen. Verkkokurssin avulla opit vastaamaan kuluttajien kasvavaan kysyntään kasviväripalvelusta.

Näin verkkokurssi toimii. Kun olet maksanut verkkokurssin, toimitamme sinulle vuorokauden sisällä sähköpostiin kirjautumistunnukset verkkokurssin oppimisympäristöön. Kirjautumistunnuksilla pääset oppimisympäristöön 1 kuukauden ajaksi. Oppimisympäristöön pääsyä varten tarvitset internetyhteyden. Voit suorittaa kurssin sinulle sopivana aikana mistä haluat, niin usein kuin on tarpeen.

Kurssin jälkeen olet valmis itsenäisesti työskentelemään kasviväreillä kampaamossa ja asiakastyössä. 

<h2>Kurssin valmentajat</h2>
<p><iframe src="https://www.youtube.com/embed/WxMERFXtiRo" width="560" height="315" frameborder="0"></iframe></p>
<p><iframe src="https://www.youtube.com/embed/tXRBOpSjzpA" width="560" height="315" frameborder="0"></iframe></p>

Kirjoita arvostelu
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus